Jumaat, Mac 29, 2013

Akhirnya..

Assalamualaikum..

Setelah bertahun-tahun bertahan dengan telefon lama(nokia cokia kura2 yang ada lampu suluh tu..), akhirnya berlaku satu insiden yang memaksa telefon dan simkad lama ditukar bersama-sama sekaligus..maka hilanglah segala nombor kontek kawan-kawan dan sedara mara..

Hikmah disebalik kejadian?Yea!!Cikgu dapat telefon baru..yippiii!!(^_^)

Ni ler telefon baru cikgu..anggun tak?hehe..gambaq carik dari intenet je ni..

Wassalam..

Isnin, Mac 18, 2013

Seminggu je lagi..

Assalamualaikum..

Setiap hari berperang dengan perasaan..risau, gembira, sedih dan macam-macam lagi datang silih berganti..

Lagi 4 hari bakal keluar keputusan SPM anak-anak didik kesayangan..entah apa nasib mereka..hanya yang terbaik didoakan..

Hari ni bakal bertemu dengan 'supplier' produk kiosk usahawan untuk bincangkan harga barang..sejak minggu sudah 'business' agak perlahan dengan keuntungan bersih harian ada yang tak sampai RM 10..kesian budak-budak penat berniaga tapi untung tak seberapa..huhu..

Semoga mendung segera berarak pergi dan disinari dengan mentari yang riang..amin..

p/s: seronok jadi budak-budak..tak payah fikir masalah...rindunya zaman kecik2 dulu..(^_^)

Wassalam..

Khamis, Mac 14, 2013

Cuba cari 10 perbezaan..

Assalamualaikum..

Ini bukan pertandingan!!!!

Entry kali ni saja untuk uji minda dan penglihatan..




hadiahnya ialah

jeng..


jeng..


jeng..





percutian 3 hari 2 malam di rumah sendiri..hehe..

Wassalam


Jumaat, Mac 08, 2013

Ini bukan iklan racun perosak!!

Assalamualaikum..

Ini bukan iklan!!!

Memperkenalkan..jeng..jeng..jeng..

'
'
'
'
'
'
Chak!!!!!

Saje bikin 'surprise'..hehe..

Wassalam..

Selasa, Mac 05, 2013

Nose frida

Assalamualaikum..

Ini bukan iklan!!

Saya pertama kali mengenalinya melalui testimoni seorang rakan. Alat ini sesuai bagi ibu bapa yang ada anak kecil terutama anaknya selalu selsema..Mudah dan praktikal..Sekali tgk macam mahal tapi sangat berbaloi..Nak tahu cara guna, boleh 'check' dalam 'youtube'



Kalau tengok harga,macam mahal je..tapi diiktiraf oleh pakat ENT tau..

Alat ni ada span kat tgh2 konon2 utk elak selsema anak tu berjangkit ke ibu bapa tapi suami saya ter'berjangkit' jugak..hehe..(^_^)

Cuba la klu tak caya..mmg 'best' tapi klu rasa mahal buatla sendiri..saya beli je secara online dari web 'one baby world'..malas nak ku cari di kedai..bukan senang nak dapat..Sweeden mari ni..huhu..padanla  mahal..

Wassalam