Rabu, Jun 26, 2013

:: Contest baby ceria by http://barangbabymurah.blogspot.com








" mari membeli barang baby dengan harga borong,minimum 1barang di blog http://barangbabymurah.blogspot.com"


1.rocker fishes price newborn to todder(biru).
2. Trunki bag (pink,merah,purple,kuning,biru)
3. Ergo carrier (hitam,pink,grey,hijau,biru)
4.toys storage(pooh,cars,princess)
5.playmat mothercare(pink, lion)
6.toilet train toddler  - nak yang ni (^_^)
7.elc purple with hanging toys

NAMA ANAK : MUHAMMAD RAFIF BIN MUHAMMAD NASRON (8 BULAN)
NAMA IBU: RABIAHTUN BASARIAH BINTI NOMAWI

Semoga berjaya !!(hehe)..Jom join ramai2!!

Selasa, Jun 25, 2013

Alhamdulillah..dah gaji

Assalamualaikum..

Rasa yang malas kembali bersemangat..kenapa?rupa2nya dah dapat gaji hari ni..alhamdulillah..

Cikgu pun dah pesan sesuatu melalui online fb dan sedang menanti ketibaan barang tersebut..pasti razin dan rafif akan tersenyum riang selepas ini..

Nak tau apa?kita tunggu!!!hehe..(^_^)


Selasa, Jun 18, 2013

Jika itu benar..

Assalamualaikum..

Sehari dua ni cikgu asyik terlihat status beberapa orang kawan tentang berita kenaikan gaji kakitangan kerajaan bermula Julai ini..Oh, tak sabarnya nak menanti kebenarannya!

# Dapat kenaikan gaji nnt jangan lak tiru aksi kartun di atas ye..Berjimat cermatlah dan banyakkan bersedekah..(^_^)


Kalau itu benar, bergembiralah wahai kakitangan kerajaan sekalian..Jangan lupa banyakkan bersedekah terutama dengan kehadiran bulan yang mulia, Ramadan..

Benarlah Ramadan itu bulan rahmat..Bulan yang ditunggu oleh semua umat Islam..Jom persiapkan diri dari sekarang!


Wassalam

Rabu, Jun 12, 2013

SaKIT kEpaLa!!!!!!!


Bertambah-tambah sakit kepala dengar jeritannya..huhu..

Apa-apapun..

.
.
.
.
.
.
.
.
.

MAMA TETAP SAYANG RAZIN SELAMANYA..INSYAALLAH..