Khamis, Julai 20, 2017

Jus Asmak Gold - rakan kesihatan anda

Assalamualaikum

LEGANYA RASA BILA ANAK DAH SIHAT!
.
Tambah-tambah pulak anak yang pernah menghidap asma…
.
Sudah berkali-kali iklan FB, video dalam Youtube, testimonial, gambar, artikel dalam blog telah ditunjukkan pada golongan ibu-bapa ini, tetapi masih DEGIL tak mahu mengalah dan putus harapan pada hospital dan perubatan moden
.
Kerana apa?
Mengapa masih lagi mengharap…?
Ubat yang menyeksakan itu?
.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Kerana TIADA ikhtiar…
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
.
Mereka tiada ikhtiar lain,
tiada usaha untuk cari jalan penyelesaian lain,
sebab itulah mereka masih mahu pergi hospital!
.
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
JUS ASMAK GOLD
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
&
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
MINYAK HERBA ASMAK
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Ikhtiar terakhir buat mereka
.
Ramuan Jus Asmak Gold
☑ Jus Lemon
☑ Epal Hijau
☑ Halia
☑ Bawang Putih
☑ Bayam
☑ Capsicum
☑ Oregano
☑ Timun
☑ Likoris
☑ Stevia
☑ Echinacea
☑ Dong Quai
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
Kaya dengan khasiat herba berkualiti tinggi
.
.
=--=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
TESTIMONIAL TERKINI
=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=
.
"Alhamdulillah perasan gak batuk anak dah kurang. Dan diorang senang nak minum sebab rasa sedap sikit dari ubat doktor. Harap lepas ni tak payah dok ulang ambil drugs from klinik lagi"

 - Zie, Seremban
.
"Pertama..sy rasa ia memang pelengkap untuk Minyak Herba Asmak sebab penat bertambah baik. Kedua, kini rasa kehidupan tak sempurna tanpa kedua2 produk tu. Asma sejak dari sekolah rendah lagi"

 - Anuar, Kroh, Perak
.
"malam tadi sebelum tidur akak bagi anak sulung tu minum Jus Asmak Gold n akak sapu Minyak Herba Asmak tu. Malam tu dia tidur tanpa batuk. Kat anak nombor 2 akak bagi juga Jus Asmak Gold dengan Minyak Herba Asmak. Sebelum ni dia selsema sangat lama, Nurul, tak kebah2. So, malam tu jugak dia tidur tanpa bunyi sesak hidung, tersumbat dan bersin. Yang nombor 3 umur 3 tahun terus kebah demam, batuk pun tak ada lagi. Syukur sangat, at least nampak perubahan, dari akak biar terus diorang dengan ubat doktor…yang dah berapa botol pun tak terkira dah. Jus Asmak Gold tu sedap, rasa oren2 lemon2."
 - Kak Elina Pejabat Pos Taman Melawati
.
=-=-=-=-=-=-=-=-=
HUBUNGI untuk DAPATKAN SEKARANG
=-=-=-=-=-=-=-=-=
.
https://jusasmakgold.wasap.my/60135819100
https://jusasmakgold.wasap.my/60135819100
https://jusasmakgold.wasap.my/60135819100
.
.
.
<>
<>




.
#JusAsmakGold


Tiada ulasan:

Catat Ulasan