Rahsia rambut wangi walau seminggu tak dicuci!

SEMINGGU TAK BASUH RAMBUT!

Baru-baru ini saya sengaja tidak membasuh rambut dan membiarkan rambut tanpa disikat.Sebab apa?

Sebab saya nak cuba sendiri kehebatan Hair Mosturizer with Serum (HMS)by Asmak tu.Hebat sangat ke?Dengarnya diperbuat dari bahan-bahan premium.Harga pun boleh tahan,tapi yang best,kandunganya 300ml.Wow.

Macam menarik je kan.

Jadi,masa hari kejadian stok dah sampai,maka sapulah ke seluruh rambut dan rapikan.Fuh,masa nak sapu pun dah rasa best sangat dengan teksturnya.Nak kata minyak tak,nak kata serum tak,nak kata pelembap tak,tapi ianya gabungan ketiga-tiga tu!

Unik kan?

Sebab itulah HMS ni pertama seumpamanya di Malaysia.

Dibuat khas untuk mereka yang mementingkan penjagaan rambut tetapi sibuk.Kalau tak sibuk pun boleh guna,bagus untuk sihatkan rambut anda tu.Rambut pun makin bermaya dan bersinar.

Cik abang pasti perasan.

Mailah cuba☺

Hair moisturizer with serum..Serum rambut berpelembap pertama di Malaysia!



#HairMosturizerWithSerum #HMS #PelembapRambutDenganSerum #PertamaDiMalaysia

0135819100 Cikgu Basariah

Ulasan

  1. assalamualaikum anak kedah. Saya pun anak kedah jugak. saya follow

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam. terima kasih sudi follow..salam perkenalan 😄

      Padam

Catat Ulasan