Selasa, April 10, 2018

Kisah Medley Relay

Assalamualaikum

Ni trobek kisah cikgu bawak pelajar sebagai atlet jemputan di kejohanan sekolah jiran dalam daerah hari Jumaat lepas.

Al kisahnya budak-budak ni baru je balik dari kejohanan peringkat negeri Perak. Jadi ada yang sangat letih dan ada yang sakit kaki.

Mujur cikgu bawak fresh n cool. Alhamdulillah membantula budak-budak ni kekal cergas dan segar. Yang bestnya, sepanjang perjalanan balik dah tak dengar ada yang merungut sakit ke lenguh ke. Serasi la tu dengan depa.

Fresh n cool ni memang sesuai sangat untuk bahagian sendi tau. Sakit-sakit lutu, sakit urat, sapu ja dia. Sejuk pastu meresap ke dalam. Lagi best, WANGI! Aroma bombshell gitew!

Pasukan perempuan dapat nombor tiga

Pasukan lelaki pon sama dapat nombor tiga

Seronok dapat bergambar depan keta bersama medal dan Fresh n Cool

Wajah penat tapi happy

Bagila upah makan pizza hut. Layanzzzz


Ok, kalau rasa nak order, kontek je nombot cikgu kat bawah ni. Nak wasap pon boleh lagi senang.
0135819100 Cikgu Basariah

0 ulasan:

Catat Ulasan