Isnin, April 09, 2018

Ting Tang Ting

Assalamualaikum

Ting
Ting
Tang
Ting
Tara Ting  ke Ting Tang Ting
Bukan lagu sicomel pipi merah.

Tapi bunyi  mesej masuk.
Syok tak kalo dengar bunyi ni kerap masuk πŸ˜ƒ

Ting Ting ke Ting Ting

Dah hampir dua minggu sahabat ni beli minyak herba asmak. Dua hari lepas berjumpa dengan beliau. Wahh terkezut kak Nughul melihat wajahnya nampak putih bersih berseri-seri gituuu😊

Yang peliknya, katanya tak guna sangat minyak ni kat anak², tapi banyak guna kat diri sendiri πŸ˜…

Rupanya disapu minyak herba asmak ni kat wajah sebelum nak tidur.
Muka sahabat ni tak adalah banyak masalah sangat cuma jerawat sesekali muncul waktu nak period je.

Alhamdulillah, katanya minyak herba asmak ni dapat merawat mengecutkan jerawat dan pudarkan parut jerawat wahhh 😱 terkezut akak Nughul.

Ni testimoni pertama akak dapat ni.
Minyak herba asmak mampu merawat masalah jerawat dan parut.

Apa lagi akak pon try la malam tu, ni dah dua malam dah cuba. Memang best sebab minyak ni sejuk je, cepat meresap dan bangun pagi tak berminyak sangat muka. Memang terasa kelainannya πŸ˜„.

Segalanya dengan Izin Ψ§Ω„Ω„Ω‡
Minyak Herba Asmak.
Asbab sahaja.

#coratcoretkaknughul
#penggunaasmak
#minyakherbaasmak
#minyakasmak
#minyakviral
#hanyaasbab

Kredit stori: Nurul Syuhada Idrus

Minyak Herba Asmak juga sesuai untuk masalah buasir

Minyak Asmak pon nak selpie dengan sakura ye


Mencari Minyak Herba Asmak untuk kegunaan seisi keluarga? Hubungi:
0135819100 Cikgu Basariah

0 ulasan:

Catat Ulasan