Rabu, November 23, 2011

Hari ni paper fizik dan sains!!!

Assalamualaikum..

Apa khabar semua?Semoga sihat dan ceria dalam rahmat Allah..

Hari ni SPM kertas Sains dan Fizik..Dua-dua subjek yang cikgu ajar..Risau sangat..Bangun pagi dok teringat2..Tidur sampai termimpi2..Macam mana agaknya budak2 tu jawab? Susah ke senang ke soalannnya? Semoga pelajar2 cikgu dapat jawab dengan baik..Aminnn..

Ingat hari ni nak post pasal kisah teladan tapi hati dok teringat2 kat anak murid cikgu kat Perak nun..Hanya doa cikgu dapat dititipkan untuk kalian..Semoga lulus dengan cemerlang semuanya..Amin...

6 ulasan:

  1. Cikgu yang lebih risau dari anak murid nampaknya. InsyaAllah, kalau mereka dah belajar dan berusaha, mereka akan dapat menjawab dengan jayanya. :)

    BalasPadam
  2. sama la...ntah hape la buda tu jwab...harap2 soalan sains sng huu...

    BalasPadam
  3. salam kenal cikgu..

    salam dari bekas cikgu.

    BalasPadam
  4. Salam:)

    Aduhai.....debaran guru akn terus disambut hingga ke 30 November utk paper biologiiiiiiiii........mmg debaran itu ada kan....

    BalasPadam
  5. huh? teacher Basariah? :(
    umm,,teacher membuatkan saya teringat dekat teacher Nurul Sabariah saya...hukhuk rindunya dia...

    BalasPadam