Jumaat, Mei 19, 2017

Nak hilangkan resdung?

Assalamualaikum

NAK HILANGKAN RESDUNG
Masalah Resdung Menjadikan Hidup Anda Tidak Keruan?


Resdung merupakan antara penyakit yang paling popular dihidapi oleh masyarakat kita tanpa mengira golongan. Kajian menunjukkan bahawa 1 daripada 4 penduduk Malaysia mengalami masalah ini.

Antara tanda-tanda yang menunjukkan bahawa kita mengalamai penyakit resdung ialah apabila mengalami masalah-masalah seperti berikut:



Sering mengalami hidung tersumbat
Mempunyai lendir dari hidung dan tekak
Sakit atau rasa berat muka terutama kawasan diantara mata
Sakit tekak yang berpanjangan dan berulang
Demam atau rasa tidak sedap badan yang berpanjangan
Gejala alahan hidung seperti kerap bersin terutamanya pada waktu pagi, gatal hidung
Mengalami jerawat di muka dan badan
Nafas berbau
Kulit kepala berkelumumur, gatal dan rambut gugur
Sering berasa sakit kepala, pening dan migrain

“Selalu beli ubat resdung kat klinik. .bile makan tu tak hilang pun. .mgantuk je”tpi skrng ALHAMDULILLAH tiap2 pagi dah tak selsema”TERBAIKK”nati nak rty mintk pulak. . .sebab anak akak ada semput”

#AsmakHerbs


2 ulasan:

  1. Might get my husband to read this entry. He's having a severe sinus and now ada tonsils juga.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Boleh cuba Asmak Herbs nanti puan. Whatapps ke: 013-5819100

      Padam