FAQ(SOALAN LAZIM) tentang Bedak Asmak

Assalamualaikum

Ramai yang masih bertanyakan soalan yang sama tentang bedak tanah liat putih berkualiti dari MHASMB ni. Mai sini cikgu nak jawab satu-satu soalan hangpa. Rajin-rajin baca na 😚

SOALAN LAZIM (FAQ) PRODUK : BEDAK ASMAK

Soalan 1
Bedak Asmak ini diperbuat dari apa?

Jawapan :
Ianya diperbuat dari tanah liat putih kaolin yang berkualiti tinggi dan terbaik di dunia.Ianya ditambah dengan air ion berkualiti tinggi.Tiada campuran bahan kimia melainkan tanah liat putih 100%

Soalan 2
Adakah ianya sesuai untuk semua peringkat umur?

Jawapan :
Sesuai untuk semua peringkat umur dan hampir semua masalah kulit.

Soalan 3
Apakah kegunaannya?

Jawapan :
Selain merawat ruam,ia juga sesuai untuk  penyakit kulit seperti *psoriasis,ekzema,gatal-gatal kulit,kudis buta,kayap,demam campak dan lain-lain berkaitan dengan penyakit kulit.*
Selain dari itu,kami juga menerima testimoni untuk masalah gout dan cirit birit.Ianya boleh dimakan,dan selamat jika tertelan.

Soalan 4
Bagaimana cara menggunakannya?

Jawapan :
Pakai bedak ini ini bahagian yang bermasalah.Sapukan pagi selepas mandi,malam sebelum tidur dan seberapa banyak kali dalam sehari untuk dapatkan kesan maksima.
Cara pemakaian di waktu siang :
Selepas beberapa jam,jika bedak kelihatan pudar dan diserap peluh,cuci bersih dengan air,lapkan dan keringkan kemudian sapu.
Sekiranya bedak kelihatan kering,tambahkan sedikit air yang bertapis sahaja atau air zam-zam dan elakkan terkena klorin air paip.
Sesuai digunakan untuk semua jenis masalah kulit.
Sekiranya ada sebarang pertanyaan boleh rujuk kami.
Cara pakai yang lebih terperinci akan diberikan oleh pengedar selepas membuat pembelian.

Soalan 5
Apakah kelebihan Bedak Asmak  ini ?

Jawapan :

*Bedak Asmak diperbuat dari bahan semulajadi 100% dan bebas bahan kimia berbahaya.Produk ini dihasilkan dari tanah liat putih berkualiti tinggi.Selamat digunakan untuk semua peringkat umur.
*Bedak dari tanah liat telah digunakan sejak zaman -berzaman lagi dan menepati saranan Rasulullah saw berkenaan penawar dari tanah untuk masalah kulit.
*Merawat ruam pada bayi,ekzema,psoriasis,kudis buta,kurap,panau,kayap,gatal,cacar air,luka dan lain-lain
*Selain merawat masalah kulit di atas,ia juga mampu mengecutkan jerawat,mencantikkan dan mencerahkan kulit jika diguna selalu.Boleh dijadikan bedak sejuk dan dipakai setiap malam sebelum tidur.
*Mempunyai kadar UVA ratio yang tertinggi iaitu 0.88 di dalam Boot Star Rating untuk perlindungan UVA,jadi ia mempunyai kadar perlindungan MAKSIMUM terhadap UVA yang mengelakkan kedutan.Tidak menyumbat liang pori dan mampu merawat masalah kulit.
*Penggunaan berterusan mampu merawat masalah kulit,mengelakkan kedutan,menghilangkan jerawat,melicinkan dan menjadikan kulit wajah lebih halus.
*Bedak ini telah terbukti merawat ekzema,psoriasis,ruam,kudis buta,kurap,panau dan lain-lain.
*Boleh dimakan untuk masalah Cirit-birit dan gout.Selamat dan suci.
*Teksturnya lebih halus,mudah serap,dan sejuk bila dipakai.

Soalan 6 :

Berapakah berat kandungan dan harganya ?

Jawapan :
Beratnya 150g+-
Harga cuma RM38
Produk premium pada harga TERENDAH!

Mesti dimiliki oleh setiap keluarga.

Salah satu cara Nabi SAW mengubati penyakit kulit seperti yang terdapat di dalam Hadith Sohih membuktikan Nabi SAW menggunakan tanah liat mengubati penyakit kulit dan lain-lain penyakit. Kita hanya berusaha,kesembuhan itu datangnya dari Allah swt.

Soalan 7 :
Bagaimana cara mendapatkan Bedak Asmak ?
Hubungi cikgu di talian: 013-5819100
Cikgu Basariah ni stokis Teluk Intan. Kalau dekat tu kita COD ja, kalau jauh, pos kan ado..hehe


Pastikan Bedak Asmak ni hangpa dapatkan dari pengedar sah yang mempunyai ID sahaja.
Page rasmi di fb : Penawar Asma Mujarab
Page fb produk : Penawar Ruam Pada Bayi

Psst..la ni kan, setiap pembelian Bedak Asmak ni akan dapat sehelai tuala muka berkualiti siap khas tau. Sapa cepat dia dapat. Nanti kalau dah habis, jangan dok teriak tepi bucu katil plak 😜


Ulasan