Sabtu, Disember 23, 2017

Cara penggunaan Minyak Herba Asmak Untuk kes Batuk Berlanjutan

Assalamualaikum

Soalan ini sering disoal apabila kami para penjual minyak herba Asmak memberi cara pakai seperti gambar di bawah ni 👇


Kenapa perlu di panaskan minyak herba asmak ni? Bukan sapu macam itu saja ke?

👆👆👆

Terima kasih yang bertanya.Itu tandanya anda sangat peka dengan produk yang anda guna.

Macam ni, tips ni diberitahu sendiri oleh pembuat minyak herba asmak.Kata beliau ni cara terbaik untuk bagi kesan double triple power dari yang biasa.

Ada yang sapu gitu jer dah cepat lega batuk selsema nya.Ada pengguna yang nak kesan cepat lepas sapu minyak.Jadi,kami ajar cara suamkan minyak sebelum sapuan dimulakan.

Jangan lepas panaskan terus sapu.melecur lah kulit dik non.Tunggu suam,baru sapu.Minyak cepat meresap dan lihat lah hasilnya selepas beberapa kali buat.

Kalau yang batuk ambil masa 2 minggu baru lega,baru kurang kahak,baru kurang selsema.Insyaallah cara ni akan bagi kesan sedikit cepat dari sapuan biasa tapi dengan SYARAT...

1.Sapu kerap

2.Rajin buat tepukan (ni akan diajar jika pelanggan minta)

3.Jaga pemakanan termasuk ibu terutamanya bagi yang menyusu anak ( hindari gluten,gula,jajan,makanan minuman segera,makanan atau minuman bertin,makanan proses)

4.Persekitaran( debu,asap rokok,baju berbau rokok,orang serumah yang batuk dan selesema,aircond,kebersihan rumah dan kawasan rumah).

Jaga atas ni,insyaallah Allah bagi sembuh. Ikhtiar pun kena selari dengan fitrah iaitu jaga perut.

Ingat,punca segala penyakit adalah dari perut.
Ni bukan kami kata ya.Rasulullah yang kata.
😊

BERMINAT MENDAPATKAN MINYAK HERBA ASMAK?
HUBUNGI 0135819100 CIKGU BASARIAH

Sekarang ada YES tau. Hubungi cikgu segera untuk dapatkan harga diskaun 😘


0 ulasan:

Catat Ulasan