CARA GUNA KAISA SKINCARE

Assalamualaikum

Tak tak, cikgu ada jual produk penjagaan wajah jenama Kaisa. Produk ni diedarkan oleh BUMI MAYA SOLUTIONS(BMS). Syarikat BMS ini dan MHAMSB ini kepunyaan pemilik yang sama.

Bestnya Kaisa ni sebab berasaskan bahan organik dan sangat minimum pengawet. Jangka hayat produk pon tak panjang la menunjukkan memang kurang pengawet demi memastikan produk ni selmat dan memberikan kesan terbaik kepada pengguna.

Mudah je nak guna Kaisa ni.

Kalau dah pernah pakai produk lain,sebaiknya biarkan dulu kulit wajah tanpa pakai apa-apa selama seminggu.
Atau,gunakan Bedak Asmak 2-3 hari.Baja kulit wajah dengan produk natural dulu.

Cara menggunakan Kaisa.

1- Cuci muka dengan Facial Cleanser Kaisa.Picitkan sedikit ke tangan dan urut lembut di kulit wajah dan bilas.

2- Sapukan Serum Facecure pada muka dan leher.Urut perlahan-lahan dalam gerakan memusing.Gunakan seperti pemakaian krim biasa.

3- Jika siang,selepas memakai serum,sapukan Foundation Facefood 3 in 1 yang merangkap krim siang dan pelembap ke kulit wajah dan leher anda.Urut perlahan-lahan dalam gerakan memusing dan ratakan ke kulit wajah dan leher anda.

4- Pada waktu malam,selepas kulit wajah sudah bersih,sapukan Serum FaceCure dan seterusnya Night Cream FaceRest dan ratakan.Keesokan pagi,cuci muka dengan Facial Cleanser Kaisa.

Tip tambahan :
 1- Cuci muka dengan air suam pada waktu malam sebelum pakai Serum FaceCure dan Night Cream FaceRest
2- Seminggu 1-2 kali gunakan Sabun Skrub Kopi Plus untuk kulit wajah yang lebih bersih
3 - Seminggu 1-2 kali gunakan Bedak Asmak sebagai masker.Untuk hasil yang terbaik campurkan dengan Madu Asli Asmak.
4 - Elakkan campur tuala badan untuk lap muka.Elakkan gosok kulit wajah dengan kasar.
5 - Gunakan serum 2-3 titis sahaja (ikut saiz wajah).
6- Selepas dibuka pastikan semua produk Kaisa habis digunakan dalam masa 6 bulan kerana Kaisa Skincare adalah produk natural tanpa bahan kimia berbahaya.Jadi jangka hayatnya lebih pendek.
7- Untuk kesan terbaik,selepas memakai Foundation Facefood,boleh gunakan bedak kompak dan ratakan ke kulit wajah.
8- Elakkan campur produk yang ada bahan kimia berbahaya kerana sesetengah kulit tidak dapat menerima dan sesetengah kulit boleh.Test dulu ye jenis kulit anda.Pantau penggunaan dan kesannya kepada kulit wajah anda.
9- Ingin kongsikan kesan positif menggunakan Kaisa?PM saya sebagai seller anda,Insyaallah ada diskaun menarik dan hadiah menanti anda untuk pembelian seterusnya 😊

Set lengkap Kaisa berharga rm149
Ni set lengkap Kaisa..Setiap pembelian percuma tuala muka gebu kaisa

Ni set percubaan Kaisa. Setiap pembelian dapat tuala gebu dan beg. Harga cuma rm59 ja

Harga set lengkap Kaisa ni rm149. Memang berbaloi beli dan guna

Nak jimat? boleh je beli asing atau ikut set macam gambar ni


AMACAM? Rasa nak cuba?

Hubungi cikgu ye!
0135819100 Cikgu Basariah
CARA GUNA KAISA SKINCARE CARA GUNA KAISA SKINCARE Reviewed by Teacher Basariah on Khamis, Mac 22, 2018 Rating: 5

Tiada ulasan:

Imej tema oleh simonox. Dikuasakan oleh Blogger.