Tawaran kerja kosong

Saya tahu,ramai dah penat sebenarnya buat bisnes online.

Harga ok,founder atau company tak ok.

Founder atau company ok,harga tak ok.

Harga ok,company ok,leader pulak lemau tak guide betul-betul.

Hmmm,penatlah macam tu kan.

Macam ni la,saya ada benda nak kongsi.Peluang macam ni memang ramai yang offer,tapi cubalah tengok,sejauh mana dah brand tu pergi?

Berapa lama dah dekat pasaran?
Berapa ramai yang dah berjaya?
Senang jual ke tak?

Tak penat ke jual produk yang tak dikenali,tak ada marketing dibuat sangat dan susah nak jual?

Sepanjang menjual produk Asmak,alhamdulillah rasa gembira sangat sebab senang betul nak jual.

Ye la,produk berkualiti,lepas tu dah jatuh keperluan jugak.

Ini bukan produk kehendak dah.

Kalau anak tak sihat,ada ke ibu bapa boleh hidup tenang?

Ha,sebab itu saya kata produk Asmak senang jual.Sebab ia membantu ibu-ibu dan bapa-bapa melihat anak mereka ceria dan gembira tanpa sakit.

Jadi anda rasa ibu bapa ni tak nak beli ke agaknya bila mereka memang memerlukan?

Produk Asmak memang satu keperluan seisi keluarga tau.Wajib ada satu rumah satu.


Rumah mana tak ada orang batuk,berkahak,selesema,demam,resdung,sakit perut ,kembung dan sembelit serta luka?

Bayangkan kos nak pergi klinik,masa lagi.

Produk Asmak ni sebagai salah satu ikhtiar,jika perlu baru pergi jumpa doktor.

Anda akan diajar A to Z buat bisnes Asmak ni.

Jangan takut tak pandai itu ini,kami ada modul untuk mengajar anda menjadi agen yang zero to hero insyaAllah,janji nak je.

Sebab kalau tak nak,kami bantu apa pun tak jadi.

Ingat balik tujuan buat bisnes ni untuk apa.


Saya sedia membantu mereka yang serius :)

0135819100 Cikgu Basariah
Tawaran kerja kosong Tawaran kerja kosong Reviewed by Teacher Basariah on Khamis, November 14, 2019 Rating: 5

Tiada ulasan:

Imej tema oleh simonox. Dikuasakan oleh Blogger.