Teringin sangat makan seafood😣

Tau, memang tahu. Tapi sesekali tu ada juga teringin nak makan seafood. Lagi-lagi kalau dapat makan shellout tu. Haihhh terliur tengok orang lain makan.

Bila hidung ni mudah gatal-gatal sebab alergik tiap kali makan seafood dek kerana resdung, sedih jugak hati, kempunan ngalah orang mengandung! 

Sampai ada yang suggest try Asmak Herbs untuk legakan hidung yang tak selesa, tertenyeh-tenyeh bila lepas makan seafood.

Salah satu ramuan akar mengkunyit yang ada dalam kapsul herba ni membantu kurangkan rasa gatal & alahan. 

Lepas ni tak risaulah lagi kalau nak cheat day makan seafood sebab dah standby Asmak Herbs siap-siap. Hihi.

#AsmakHerbs

0135819100 Cikgu Basariah
Teringin sangat makan seafood😣 Teringin sangat makan seafood😣 Reviewed by Teacher Basariah on Selasa, Mei 11, 2021 Rating: 5

Tiada ulasan:

Imej tema oleh simonox. Dikuasakan oleh Blogger.