Seo Services

Tak menyesal makan madu halia bentong

Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca. Terima kasih sudi melawat blog ini ya. Inshaa Allah hari ini cikgu nak kongsikan dengan anda semua tentang satu madu  keluaran Asmak iaitu Madu Halia Bentong. Cikgu  nak menceritakan pengalaman cikgu tentang kahak yang degil nak keluar dari kerongkong dan membuatkan batuk tak mahu sembuh. Bermacam cara cikgu ikhtiar tapi batuk cikgu tak sembuh-sembuh. Bila malam je mula lah batuk kembali aktif. Tiba-tiba cikgu terfikir sesuatu. "Apa kata aku cuba bancuh madu halia bentong ini dengan air, mana tahu dengan izin Allah dapat mengurangkan kahak yan bersarang di tekak aku ini. Cikgu pun bancuh 1 sudu madu halia bentong Asmak bersama 1 paket susu kambing asli keluaran Asmak juga. Cikgu minum 2 kali sehari, sekali pagi dan sekali malam. Alhamdulillah batuk dan kahak cikgu mula berkurangan dan dapat mula jalankan aktiviti harian dengan lebih baik.

MasyaAllah Tabarakallah cara ini turut berkesan untuk pengguna-pengguna lain 😍 Mari cikgu kongsikan dengan anda semua apa kata pengguna Madu Halia Bentong Asmak.Cikgu kongsikan juga khasiat Madu Halia Bentong ni untuk bacaan serta ilmu kita semua ya. Semoga bermanfaat!


Banyak khasiatnya, bukan? Jadi, jika anda berminat jom dapatkan Madu Halia Bentong keluaran Asmak ni dengan cikgu atau sesiapa yang tinggal berdekatan kawasan Teluk Intan boleh terus ke centre cikgu iatu di Kg Bahagia Teluk Intan atau boleh bertanya diwassapps number yang tertera dibawah ya. 
http://www.wasap.my/60135819100/Madu+Halia+Bentong

0135819100 Cikgu Basariah
Tak menyesal makan madu halia bentong Tak menyesal makan madu halia bentong Reviewed by Teacher Basariah on Selasa, Ogos 09, 2022 Rating: 5

Tiada ulasan:

ads 728x90 B
Imej tema oleh simonox. Dikuasakan oleh Blogger.