Seo Services

WAH, BANYAKNYA MANFAAT MADU KURMA MERAH!


Assalamualaikum dan salam sejahtera semua 😁


Anda tahu tak yang Asmak ada keluarkan produk madu bukan satu bukan dua tapi tiga jenis! Melalui blog sebelum ini, cikgu ada kongsikan tentang madu asli dan madu halia bentong jadi, kali ini cikgu nak berkongsi tentang madu kurma merah pula. Secara ringkasnya madu kurma merah merupakan campuran madu dan kurma merah. Apakah khasiat dan kelebihannya untuk tubuh badan?

Tapi, sebelum itu cikgu nak beritahu kandungan Madu Kurma Merah keluaran Asmak ini. Cikgu senaraikan di bawah ya.

Kandungan Madu Kurma Merah Asmak:

- madu
- ekstrak halia bentong
- ekstrak buah goji
- ekstrak halba
- ekstrak kurma merah

Secara keseluruhannya, madu kurma merah membantu menambahkan susu badan serta membekalkan tenaga.

Selain itu, ia turut membantu mengurangkan masalah senggugut dan mengurangkan keputihan, mengecutkan rahim selepas bersalin dan memberi kestabilan dalaman serta hormon. Madu kurma merah turut membantu untuk menguatkan otot-otot rahim.

Apabila mengamalkan madu kurma merah ini, selain membantu mengawal kolestrol ia juga membantu melancarkan darah, melancarkan sistem pencernaan, mengurangkan masalah 'morning sickness', angin dalam badan serta memanaskan badan. Menariknya madu kurma merah ini juga membantu mengurangkan rasa kebas-kebas pada anggota badan dan menguatkan tulang.

MasyaAllah terlalu banyak kebaikan dan manfaat yang boleh kita dapat melalui madu kurma merah ini! Anda ada atau tidak masalah-masalah yang cikgu sebut di atas? Jika ada, jom ikhtiar dengan madu kurma merah Asmak. Semoga dengan izin Allah kesihatan anda semakin membaik.

Oh ya cikgu lupa! Setiap pembelian madu Asmak anda akan dapat 'free gift' biji habbatussauda' tau. Biji habbatussauda pun banyak manfaatnya. Nanti cikgu kongsikan dalam penulisan seterusnya InsyaAllah.

Anda berminat untuk dapatkan madu kurma merah? Hubungi cikgu melalui nombor yang tertera di bawah atau klik sahaja pautan whatsapp yang telah disediakan untuk cikgu bantu anda dapatkan produk yang anda minat ya 👍


0135819100 Rabiahtun
WAH, BANYAKNYA MANFAAT MADU KURMA MERAH! WAH, BANYAKNYA MANFAAT MADU KURMA MERAH! Reviewed by Teacher Basariah on Isnin, Ogos 15, 2022 Rating: 5

Tiada ulasan:

ads 728x90 B
Imej tema oleh simonox. Dikuasakan oleh Blogger.