Selasa, April 24, 2012

Kenapa takleh cek slip gaji ni?

Assalamualaikum...

Alhamdulillah hari ni ok sket rasa walaupun masih tak larat tapi masih mampu bertahan..petang ni plak ada pertandingan roket peringkat dalaman dan saya kena jadi hakim roket payung terjun..mula pukul 3.30 petang..tgh panas membahang tu..tapi kena gagahkan juga diri..kesian tgk budak2 dah bersungguh2 buat roket dari minggu sudah..

Dari semalam saya buka website anm dan nak tgk slip gaji tapi nampaknya tak boleh2..kenapa ye?ramai sgt orang sibuk cek gaji kot..takpala..janji masuk sudah..dah tak larat nak tunggu web tu..baik jalan2 tgk blog kengkawan lagi baguih...

Satu paper dah siap..tinggal lagi 2 paper..cahiyok2..borang eg tukar tak sempat hantar lagi kat pengetua..bila dia nak sahkan entah..asyik takdak je kat sekolah..huhu..nak balik kedah..mak, i miss u!!

7 ulasan:

  1. semalam is klik anm, 1jam baru keluaq login, bila login, 1jam baru keluaq profil tu, pastu kelik slip gaji sendiri, tunggu lagi 1jam, pastu tera nak bukak, donlod PDF save ke comp teruih lagi 3jam.. sila kira jumlah jam.. hehe (^___^)

    BalasPadam
  2. uncle kelmarin log in e penyata..dari pagi ..petang baru boleh donlod slip gaji huhuuu

    BalasPadam
  3. Assalamualaikum Anak Kedah


    moga cepat siap yg 2 paper lagi tu

    BalasPadam
  4. masing masing pakat dok cek n download tu yang lambat tu...


    ** terpaksa tabah demi anak2.. tapi kekadang bertukar jadi hulk jugak.. kekekeke setaman dengar mama ngan abahnya :)

    BalasPadam
  5. Bestnya dapat gaji baru dan tertunda...huhuuhu
    Aku jeles...kekkekeke
    Ambil Kesempatan Vote Me as Blogger Of The Year

    BalasPadam