Isnin, September 24, 2012

Cuti panjang hampir tiba..

Assalamualaikum..

Apa khabar rakan-rakan blogger? Lamanya cikgu tak menaip.. Alhamdulillah kertas percubaan telah selesai ditanda, mmarkah pun dah selamat di'key in' dalam SAPS..syukur.. Lagi beberapa hari cikgu akan berehat panjang di rumah..Rasanya blog ni pun bakal berehat juga..Doakan cikgu selamat melahirkan bayi yang sihat dan sempurna sifat ye..Amin..

Buat anak-anak murid kesayangan cikgu, cikgu dah cuba buat persediaan yang sebaik mungkin untuk kalian..cikgu halalkan ilmu yang disampaikan kepada kalian..segala yang menyakitkan hati pun cikgu dah maafkan..guru-guru yang bakal mengganti kalian pun telah dimaklumkan..teruskan usaha anakanda semua..doa cikgu mengiringi kalian sentiasa..InsyaAllah kalian akan berjaya..
Good luck my students!!!Chaiyok2!! Wassalam..

7 ulasan:

  1. dah nak cuti, berita 'posting' tak terdengar. tahun depan alamatnye..

    BalasPadam
  2. Semoga segala-galanya selamat yeh!

    BalasPadam
  3. Good luck dapat baby yang sihat dan jaga kesihatan!!!

    BalasPadam
  4. Wow. Tak sabar nanti nak tengok baby comel. Semoga semuanya akan selamat. Banyakkan rehat dan tidur secukupnya. :D

    Saya follow blog cikgu.

    BalasPadam
  5. Tahniah!...Selamat bercuti.... .... take care... :)
    Moga baby dan mummy selamat dan sihat hendaknya..

    BalasPadam
  6. singgah sini nak jemput join segmen : http://diarisedetiklebihfarisha.blogspot.com/2012/11/pencarian-bloglist-musim-1-diari-farisha.html

    BalasPadam