Isnin, Julai 01, 2013

Sampai juga akhirnya..(^_^)

Assalamualaikum..

Alhamdulillah yang ditunggu-tunggu telah tiba..
Riangnya hati tak terkata..
Melayan kedua-dua karenah mereka..
Yang pasti hilanglah segala duka nestapa..

eewaahh..ala2 begurindam gitu..

Tadaaa..i pad islamik yang dibeli secara online dah sampai!semoga dapat dimanfaatkan oleh Razin dengan baik serta mendapat ilmu yang berkat..


Cuma terkilan sikit sebab ada beberapa bacaan yang tak sama dengan kita..mungkin sebab orang di China mengamalkan mazhab Hanafi, kita di Malaysia mazhab Syafie..ada la sikit kelainan..tapi so far masih berpuas hati..Daripada Razin main yang pelik2,baik dia layan doa, bacaan Al-Quran, Iqra; dan nasyid2 drp ipad ni..

Wassalam...


6 ulasan:

  1. Assalamualaikum

    Alhamdulillah
    moga dapat dimanfaatkan dengan baik

    BalasPadam
  2. Salam teacher,
    Oh, rupanya ada juga ipad kanak-kanak. Betul juga, daripada main games yang tiada unsur pelajaran, ;)

    BalasPadam
  3. salam cikgu..

    nampak menarik ipad ni..

    BalasPadam
  4. Salam teacher. Boleh tak review skit pasal ipad tu. Saya teringin gak nak beli utk anak2 buah dan mungkin utk luth tapi tak tau cemana cara dia berfungsi. Takut merepek je. So, tak berani nak beli.

    BalasPadam
  5. Lyd: utk luth mungkin lom sesuai sebab dia kecik ag..huhu..tapi klu mama dia nak ajar dia ABC dan alif,ba,ta ok gak..dia ada nasyid2 yang sedap gak..tapi cikgu rasa paling sesuai utk budak2 umur 4tahun..yang ada rasa nak belajar akan excited guna..mat Razin dok suka tekan nasyid je..

    BalasPadam