Selasa, Oktober 08, 2013

Blog Anak Kedah Berwajah Baru!!!(^_^)

Assalamualaikum..

Amacam rupa blog cikgu yang baru ni?ok tak?hehe...

Ni credit kepada suami tercinta yang bersusah payah tlg menambah baik blog ni..Sekarang cikgu berjinak2 dengan bisnes secara kecil2an..

Sesapa yang berminat nak order tu,jangan malu2 atau segan add cikgu di fb ye..klu nak order juga, boleh tinggalkan komen di ruangan komen..

Sesapa yang ada masalah lelah, asma, jerawat muka, bolehla cuba nigellan ni ye..

Jangan terkejut jika selepas ni...anda akan

✔ Boleh Bernafas dengan LANCAR
✔ Deria BAU anda PULIH seperti sediakala
✔ GATAL di muka dan hidung akan HILANG
✔ Hingus dan Lendir akan HILANG & DIKELUARKAN
✔ Tisu-tisu muka yang rosak akibat Jerawat akan DIBAIKPULIH
✔ BAU BUSUK dalam mulut & hidung akibat Resdung akan DIHILANGKAN & DIKELUARKAN.

Bagaimana caranya??
~Cuma titiskan Nigellan ke dalam air dan minum sebelum tidur.
~Sapu nigellan di muka, sebelum tidur..
Mudahkan???



Jom dapatkan dari cikgu sekarang!!! Berbaloi2 baq hang!

2 ulasan:

  1. Baru sempat bw. Tahniah blog makin cantik. Tambahle iklan nuff kat atas senang nak tekan :)

    BalasPadam