Ahad, Disember 08, 2013

Rumah Untuk Disewa!!! - Dah disewakan yer

Assalamualaikum..

Lama tak update blog ni ntah masih ada pengunjung ke tak?huhu..

Nampak tak tajuk kat atas tu?

Maka dengan ini secara rasminya cikgu mengumumkan kesudian untuk menyewakan rumah di Ambangan Heights, Sungai Petani..huhu..sebabnya? Keputusan pertukaran anda ke negeri Kedah TIDAK DILULUSKAN..harap maklum..huwaaaa!!

Bagi menampung kos sara hidup yang semakin meningkat, sewa rumah di Perak pon dah naik RM50..bil letrik bakal naik 15%, pengurangan subsidi dll, maka sudi2kanlah menyewa rumah cikgu ni yer..

Ni serba sedikit rupa rumahku syurgaku yang ingin disewakan..


Sedikit info tentang rumah:

Akustik,
lot tepi,
4 bilik tidur + 1 stor,
3 bilik air(2 dalam bilik, 1 di luar),
1 ruang tamu,
1 ruang makan
dan 1 dapur

Okey, tu je kot utk kali ni..ada apa2 nak tanya pasal rumah boleh kontek nombor tel di atas ye...

Wassalam.

7 ulasan:

  1. Assalamualaikum cikgu..cantik rumah ni. Berapa sewanya?

    BalasPadam
    Balasan
    1. wslm..tenkiu..ni dh dpt penyewa..bagi rm550 je sebulan

      Padam
  2. luas ni...dpt sebijik ni bes ni...kawen, rumah, GST...serammm!

    BalasPadam
    Balasan
    1. memang best tapi klu bayaq bulan2 tapi xleh duduk xbest langsung..tu yg terpaksa disewakan..dunia2..huhu

      Padam
  3. cikgu...rumah ni masih disewakan ker?

    BalasPadam