Jumaat, April 18, 2014

OAT CHOCO

Asslamualaikum

Hampa pernah makan tak oat choco? Sekrang femes tau makanan ni..

Saya baru je beli sepeket dan makan semalam..Sedap sungguh!!!


Tengok!Ada pengiktirafan Halal yang diiktiraf oleh JAKIM...


Yang sangat best pasal snek ni ialah dia berjaya menukarkan rasa fobia saya terhadap oat..sedap plak..macam nestum lemak-lemak manis gitu..Nyum2..

Saya memang standby pek ni kat sekolah buat alas perut kalau tetiba tak sempat ke kantin

P/S : Mood semangat nak cuba kurang berat badan sekali..ngeh..ngeh..(>_<)

Wassalam

9 ulasan:

  1. kat sekolah akak pun femes jgk oat nih..;)

    BalasPadam
    Balasan
    1. tula..skrg mmg semua pakat beli buat stok kat meja..hehe

      Padam
  2. assalam kat mana beli dan berapa RM

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam..beli dr kawan..dia ambil dr manjung..rm13..tapi yang kali kedua sorang lagi kawan belikan dari teluk intan je..rm10..(^_^)..tp kena beli byk2 baru dapat harga tu

      Padam
    2. kt teluk intan? die beli kt mane ye? huhu

      Padam
  3. saya pun suka jenis makanan yg mcm energy bar ni. Yg choco aots ni keluaran syarikat apa.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Diimport oleh Jie Chin Hang SDn.Bhd.

      Padam
  4. Bunda belum pernah rasa lagi... nak p beli jugak lah..

    BalasPadam
  5. mmg femes kan skrg ni
    tapi saya kurang sikit yg putih sbb rasa manis la.tapi cik suami kata tak manis.
    saya layan date & fate yg coklat tu.itu kurang mnis sikit.sedap pon sedap.hihi

    BalasPadam