Isnin, April 21, 2014

Teh O Ais Limau (Iced Lemon Tea)

Assalamualaikum

Sapa kat sini yang suka minum teh o ais limau?Sila angkat tangan..(^_^)

Hehe..macam leh nampak..kikiki..

Sebenarnya, saya dan suami memang penggemar minuman ni..Kalau ke restoran terutamanya restoren makanan segera, kami pasti akan tukar air gas kepada teh o ais limau ni atau air milo jer..(>_<)

Nak tahu macam mana nak dapat teh o ais limau yang sedap macam kat restoren makanan segera tu?

Ni dia




 Tengah syok-syok tangkap gambaq..tang..tang..pang..pang..huhuhu....



Rasa-rasa kerja sapa? certeka!certeka!


Pesalah ditangkap dan dikenakan hukuman...Buat lagi!!Kan dah kena jadi samurai..(>_<)



Wassalam

8 ulasan:

  1. akak pun dok beli yg tu jugak...senang..tak perlu tambah gula dah...bancuh dan bubuh ais ja..

    BalasPadam
  2. hhahaa... nakalnya cikgu denda anak dgn ikat tocang. Ice lemon tea saya suka jgk, tpi saya lagi suka peach tea. Refreshing sgt utk tekak saya.

    BalasPadam
    Balasan
    1. hehe..baru pueh hati?ada ek peach tea?nak kenai teraila pasni..(^_^)

      Padam
  3. uishh..ketinggalan lah akak nii..sunquick ada jugak ya tea o ais limau..huhu..
    ;)
    pesalah cilik tu cute je..:)

    BalasPadam
  4. cuak muka pesalah tu....10-15 tahun dari sekarang, gamba tu nanti la DP fb dia... :)

    BalasPadam
  5. hahaha.kn dh kena tangkap..
    suka jga tukar sbb mmg pntg air gas..

    BalasPadam