Khamis, Oktober 30, 2014

Percutian yang hmmm..sukar digambarkan!!!

Assalamualaikum

Tak tau nak buat tajuk entry kali ni. Tu yang keluar tajuk pelik macam kat atas tu.

Lepas kami sekeluarga panjat Putrajaya tu, kami singgah bermalam di Shah Alam. Kononnya nak bawak anak-anak jalan-jalan tgk lampu kat I-City.

Rupa-rupanya malam tu hujan lebat..so, pekena nasi arab kat Giant dan kemudian bwk budak berdua tu shopping dlm Giannt je..Huhu..mmg sadis!

Harap maaf, gambar-gambar tidak dapat disiarkan atas masalah teknikal.

Majulah nasi arab untuk perut.

P/s: Jeruk pelam dgn asam boi tu mmg betul-betul sedap ek?

1 ulasan:

  1. kat giant shah alam tu ada restoren uncle jack klu tak silap... nak makan chicken chop + nasi memang murah..RM5 sahaja. portionnya pun besar.

    BalasPadam