Isnin, Januari 30, 2017

Penawar ruam, ekzema dan psoriasis mujarab

Assalamualaikum

Cuti baru ni cikgu balik kampung dan hadiahkan bonda cikgu sebotol Bedak Asmak. Bukan apa, sebelum ni selalu juga bonda mengadu dia rasa gatal-gatal dan naik ruam yang tebal di celah paha.

Bonda cikgu dah lama menghidap kencing manis. Biasanya orang kencing manis ni memang mudah kena kudis dan gatal-gatal.

Bedak Asmak ni campuran tanah liat putih dan air bertapis tau. Lembut je teksturnya.
Baru sekali bonda cikgu sapu Bedak Asmak ni malam sebelum tidur, bangun je pagi tu, terus bonda puji cikgu. Bonda kata bedak ni bagus sangat. Biasa bonda menggaru je tengah malam tapi malam tadi bonda dapat tidur lena sangat. Hilang gatal-gatal bonda tu.

Bonda macam tak sangka yang bedak ni 100% diperbuat dari tanah liat putih berkualiti tinggi. Patutla teksturnya lembut sangat. Boleh pula di sapu ke muka dan boleh juga dimakan! Cara paling mudah untuk rawat ekzema dan psoriasis juga. Sapu-sapu je, dah cantik dan mulus 😍

Cuma sapu je, ekzema semakin pulih. Alhamdulillah..
Cikgu makin jatuh cinta dengan Bedak Asmak ni. Buat pembaca yang follow blog cikgu, mesti tau yang anak cikgu si Nurin tu memang berkulit sensitif dan mengikut doktor dia ni berpotensi kena penyakit kulit ekzema. Mukanya dulu memang sentiasa penuh dengan ruam tebal. Syukur sangat cikgu temui bedak ni dan muka Nurin sekarang dah tulus mulus. Memang betul macam pengguna Bedak Asmak kata, bedak ni sangat sesuai untuk rawat ekzema pada bayi.

Seminggu selepas hfmd, parut pon dah pudar. Tiada kesan hitam. Alhamdulillah 😍
Baru ni dia kena HFMD pon cepat je hilang parut dia. Kalau tak,mesti dah tak cantik kulit kaki anak dara cikgu ni. Syukur sangat kepada Allah. Bedak Asmak ni ikhtiar yang patut kita cuba. 100% bahan alami dan air bertapis sahaja.

Tengok pipi baby ni, dah pulih dari ruam susu dengan sapuan Bedak Asmak.
Cikgu memang sangat syorkan Bedak Asmak ni buat mana-mana pembaca yang menghidap ruam, ekzema atau psoriasis. Dah banyak testimoni positif yang diterima. Khasiat dari tanah liat putih memang terbaik. In shaa Allah pelaburan yang berbaloi dan tidak merugikan 😀

Bedak Asmak diperbuat dari bahan alami 100% iaitu bedak tanah liat putih berkualiti tinggi. Selamat digunakan untuk semua peringkat umur. Bedak dari tanah liat telah digunakan sejak zaman -berzaman lagi dan menepati saranan Rasulullah saw berkenaan penawar dari tanah untuk masalah kulit.



Selain merawat ruam pada bayi,ekzema,psoriasis,kudis buta,kurap,panau,kayap,gatal,cacar air dan luka, Bedak Asmak juga mampu mengecutkan jerawat,mencantikkan dan mencerahkan kulit jika diguna selalu. Boleh dipakai setiap malam sebelum tidur. Tepek ala-ala mok cun gitu. Hehe.

Bedak Asmak mempunyai kadar UVA ratio yang tertinggi iaitu 0.88 di dalam Boot Star Rating untuk perlindungan UVA,jadi ia mempunyai kadar perlindungan MAKSIMUM terhadap UVA yang mengelakkan kedutan.Tidak menyumbat liang pori dan mampu merawat masalah kulit.

Kulit makin cantik dan mulus selepas istiqamah menggunakan Bedak Asmak
Sekiranya berminat nak mencuba atau nak menjadi agen,boleh ke link di bawah atau hubungi terus  :

Hotline HQ : 019 - 970 8897

Website rasmi syarikat : http://mham.com.my/

Ig : mham.sdnbhd
https://www.instagram.com/mham.sdnbhd/

Fb Page Produk :

Penawar Ruam Pada Bayi
https://www.facebook.com/bedakasma

Penawar Ekzema Mujarab Terkini
https://www.facebook.com/kulitcantiktanpaekzema

Album Testimonial Bedak Asmak page Penawar Ruam Pada Bayi:
https://www.facebook.com/1591204454498940/photos/?tab=album&album_id=1752651998354184

Info Bedak Asmak juga boleh didapati di fb page :

Penawar Asma Mujarab
https://www.facebook.com/penawarasma/

Kalian juga boleh dapatkan banyak info tentang Bedak Asmak di page fb : Penawar Ruam Pada Bayi

Jom layan video comel tentang Bedak Asmak ni 😘


Nak cun? Pilihlah Bedak Asmak. Khasiat tanah liat terbaik untuk kesihatan anda!
😙😙😙



#contestBlogMHAMSB2
#SEObedakAsmak
#inikisahMHAMSB

7 ulasan:

  1. terbaik Bedak Asmak.Kupasan yang jelas.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih atas maklum balas 😀😊

      Padam
  2. Wah, cantik nya blog cikgu.. Btw, bedak asma mmg the best.. Sy pakai kt kulit muka jd halus mulus bagaikan nora danish.. Hihi.. Highly recommended!

    BalasPadam
  3. Bedak asmak sangat bagus dan berkesan digunakan untuk mengubati segala penyakit kulit..saya sekeluarga menggunakan bedak ini kerana ianya tiada kesan sampingan dan kulit menjadi semakin halus.Anak anak saya juga selesa menggunakan bedak ini ketika mereka merasa gatal atau ruam.

    BalasPadam
    Balasan
    1. Terima kasih atas maklum balas. Tuan semoga tuan sekeluarga diberikan kesihatan yang baik sentiasa. 😊

      Padam