Bahan asas dalam SABUN KOPI SKRUB PLUS ASMAK BY MHAMSB

Assalamualaikum

Antara produk keluaran Syarikat Minyak Herba Asma Mujarab Sdn Bhd(MHAMSB) yang semakin mendapat tempat di hati pengguna adalah SABUN SKRUB KOPI PLUS. Pada awal pengeluarannya, tidak dinafikan jualan agak perlahan. Mungkin kerana orang terkesan dan membandingkan harga produk sabun kopi lain yang lebih murah di pasaran.

Namun, selepas diberikan penerangan serta promosi, pelanggan yang membeli dan mencuba sabun ini rata-rata amat berpuas hati dengan produk ini. Wang yang dilaburkan untuk membeli produk ini tidak sia-sia.

Berbeza dengan lambakan sabun kopi lain di pasaran, sabun kopi scrub plus ini dikeluarkan hasil kajian teliti dan menggunakan bahan asli yang terbaik untuk kesihatan kulit anda. Ayuh kita semak bahan yang digunakan dalam sabun kopi skrub plus ini.

BAHAN-BAHAN ASAS DALAM SABUN SKRUB KOPI PLUS

Nak tak solusi untuk wajah yang lebih licin,bebas jeragat,jerawat dan lebih gebu?

Cubalah Sabun Skrub Kopi Plus.Nak tahu macam mana ia boleh membantu?

Dibawah ini adalah bahan bahan asas yang terdapat Sabun Skrub Kopi Plus.

1.Kopi - mengatasi masalah jerawat, mencerahkan kulit, mengecilkan pori-pori, menganjalkan kulit, membuang sel kulit mati, mengurangkan gelap bawah mata, menghilangkan selulit, mengurangkan blackhead.

2.Habbatussauda powder - mengurangkan gejala eczema pada kulit, mengurangkan masalah berminyak pada wajah, anti aging, mengatasi masalah jerawat.

3.Acerola beade- pembentukan dan pemeliharaan  kolagen, meratakan tona kulit pada wajah, mencerahkan kulit

4.Sakura extract- melembapkan kulit, menjadikan kulit putih berseri, mengatasi kulit kusam, menanggalkan sel kulit mati

5.Sireh - mengurangkan keradangan jerawat dan jerawat batu, mengecilkan pori-pori, memudarkan flek hitam (jeragat) dan bekas jerawat, mengurangkan gatal pada wajah, membersihkan kotoran pada wajah, mencegah dan mengatasi masalah panau pada wajah, menganjalkan kulit wajah, mengurangkan blackhead.

#SabunSkrubKopiPlus

Seketul sabun kopi ini cuma berharga rm50 dan boleh digunakan untuk tempoh yang lama. Potong kecil untuk lebih jimat. Anda pasti berpuas hati!
HUBUNG

Bahan asas dalam SABUN KOPI SKRUB PLUS ASMAK BY MHAMSB Bahan asas dalam SABUN KOPI SKRUB PLUS ASMAK BY MHAMSB Reviewed by Teacher Basariah on Khamis, Februari 22, 2018 Rating: 5

Tiada ulasan:

Imej tema oleh simonox. Dikuasakan oleh Blogger.