Gadis dan bunga

Assalamualaikum

GADIS DAN BUNGA, OH DAN SHAMPOO!

Berlenggang dia berjalan
Si gadis desa yang manja
Jelingan yang manja
Menuju dia ke kota
Di tangannya penuh bunga
Di hati penuh cinta
Berbagai macam bunga dibawa
Untuk dijual di gerai mama

Bawak bunga apa tu?
Ada bunga raya tak?
Kita nak bunga raya yang dah siap jadi shampoo, ada?
Lagi syiok dapat kurangkan masalah rambut kita yang ada macam-macam hal ni. Rambut gatal laaa kelemumur laa gugur laa.

Pastu pastu kalau rambut ikal mayang macam puteri gunung ledang tu. (ikal mayang ek rambutnya?), atau rambut kinting-kinting macam megi asam laksa tu kalau boleh tanak tersekat-sekat sampai naik terdongak kepala kita. Alahhh macam iklan kat tv tu, tanak tersekat di skala 8 ke 18 ntah. Bhahaha.

Mana nak cari shampoo gini? Eh adalah, #ShampooBungaRaya tu? Shampoo 💯 semulajadi u ollsss tanpa bahan kimia.  Manjakan je rambut tu kat rumah, pun dah boleh dapat rambut cantik & sihat. Hiaslah sikit rumah sambil pasang lagu ala-ala kat bali kalo nak feeling-feeling macam pegi spa tak gitu? Hiks.

Kredit: Zuraidah (fb: Zue Incik Din)

Khasiat bunga raya dalam sebotol shampoo yang sangat best!

Kandungan shampoo bunga raya plus asmak

Usah pening kepala. Beli je shampoo best ni dari cikgu. Hubungi:
0135819100 Cikgu Basariah
Gadis dan bunga Gadis dan bunga Reviewed by Teacher Basariah on Sabtu, Mac 31, 2018 Rating: 5

Tiada ulasan:

Imej tema oleh simonox. Dikuasakan oleh Blogger.