Rabu, Ogos 08, 2018

Sale harga runtuh untuk edalia gold. Jom order lekaih!

HARI SPECIAL KAMI MAKIN DEKAT NI, HADIAH SATU APE TAK BELI

 Bila tiba je anniversary kami, saya tak tahu nak beli ape untuk isteri saya. Percutian dah, shopping dah, candle light dinner pun dah. Ape lagi ya nak bagi dia ni.
.
Nak jadikan cerita, saya cerita dekat rakan sekerja saya mengenai permasalahan saya ni. Dia pun syorkan saya untuk cuci mata dekat Edalia Gold.
.
Saya pun survey la dekat Edalia Gold dan saya rasa dah jumpa apa yang sesuai untuk hadiah anniversary kami iaitu CINCIN. Rambang mata saya tengok, design cantik dan harga pun menarik. ๐Ÿ’“
.
Kalau gini gaya, bukan setakat anniversary kami sahaja malah hari jadi isteri saya, mak saya mahupun anak perempuan saya boleh saya jadikan cincin sebagai hadiah untuk mereka. ๐Ÿ˜๐Ÿ˜
.
Kenapalah tak pernah terfikir dari dulu. Settle satu masalah. Sekarang ni tiada masalah “tak tahu nak beli apa” untuk insan tersayang. ๐Ÿ˜‡
.
.
Dengar cerita.......................
.
๐Ÿ”ฅEdalia Gold tengah buat PROMOSI TERLAJAK MURAH !!๐Ÿ”ฅ
.
PROMOSI 50% DISKAUN UNTUK SETIAP CINCIN !
PROMOSI 50% DISKAUN UNTUK SETIAP CINCIN !
PROMOSI 50% DISKAUN UNTUK SETIAP CINCIN !
.
.
BERMINAT ??

Anda boleh PM kami segera !!!!
.
Www.wasap.my/60135819100/edalia+gold
Www.wasap.my/60135819100/edalia+gold
Www.wasap.my/60135819100/edalia+gold
.
.
๐ŸŒน๐ŸŒนSAMBIL MEMBELI SAMBIL MENYIMPAN๐ŸŒน๐ŸŒน


#edaliagold #GoldForFuture #emasmurah #emasmurahonline #loketemas #cincinemas #simpananemas #emasterbaik #loket #cincin

Kunjungi kedai online kami https://www.facebook.com/Edalia-Gold-Teluk-Intan-582987388760769/ untuk melihat pelbagai pilihan cincin pada harga runtuh ❤️


0135819100 Cikgu Basariah

0 ulasan:

Catat Ulasan