Seo Services

Magic Lipbalm Kaisa

Awak awak macam ni ke ❓

-Nak makeup tapi tak pandai๐Ÿ˜”
-Nak pilih warna lipstick yang sesuai pun tak pandai
-Beli-beli rasa tak kena aje ๐Ÿ˜’

Jangan risau adik akak, Asmak ada solusinya.. perkenalkan inilah dia Magic Lipbalm Kaisa keluaran Asmak, calit-calit je, cantik dapat,sihat pun dapat ๐Ÿ˜

Magic Lipbalm Kaisa ni warna ikut darah, jadi memang sesuai dengan bibir kita๐Ÿฅฐ๐Ÿฅฐ

#bibirkering
#bibirmenggelupas

Berminat dengan produk Asmak? Jom dapatkan produk asmak dengan cikgu Ayu. ๐Ÿ˜Š

Boleh whatsapp kami dengan klik link di bawah.


Nak terus datang ke centre kami? Boleh waze ya ๐Ÿ˜

Asmak Distribution Centre Teluk Intan

Anda ada  akaun Tik Tok? Jom follow kami dan dapatkan pelbagai produk Asmak di shop Cikgu Ayu Asmak ya (^_^)


0135819100 Cikgu Basariah
Magic Lipbalm Kaisa Magic Lipbalm Kaisa Reviewed by Teacher Basariah on Ahad, April 02, 2023 Rating: 5

Tiada ulasan:

ads 728x90 B
Imej tema oleh simonox. Dikuasakan oleh Blogger.