Isnin, Julai 04, 2011

betul ke ni?

salam..
bulan tujuh ni dikira sebagai bulan yang agak sibuk..
tapi dalam kesibukan itu perlu pandai membahagikan masa untuk keluarga dan anak yang dicintai..
bulan ni kena siap tanda PEKA..pastikan biasiswa ting.6 setel..
umah kena kemas..manatau MIL and FIL nak datang..hehe..
baju raya diri n anak dah ditempah..
tapi risau tgk baju abahnya belum ditempah..abahnya wat rilek ja..
lelaki biasalah..last minit nanti baru nak kalut..
pastu ada ura2 bulan ni ketua bidang Sains merangkap satu2nya cikgu Fizik form 5
sekolah nak kena pindah..aduyai..musti kena 'take over' tugas dia ni..
pening gak.maklumlah dah lama tinggal silibus form 5 fizik ni..
tu belum kira nak kejor abiskan silibus sains form 5 sebelum Ogos ni..
tapi dengan tahap sekarang ni InsyaAllah sempat ag..
agenda nak masak sedap2 bulan ni pon agak terganggu dengan kesibukan ni..
so sekarang janji boleh makan dan kenyang..hehe..
balik umah memang langsung takleh nak ngadap kerja sekolah..
si kecik ni nak juga kita bagi perhatian kat dia..takmaunya berenggang..
makin cerdik dia..dahtu pandai jeles lak tu..hmm..nak adik tak?
nak..nak..sambil geleng kepala..nak ke tak ni?kompius2..hehe

Tiada ulasan:

Catat Ulasan