Rabu, September 28, 2011

off keja..buat keja..

Assalamualaikum..

Apa khabar semua?Semoga sihat dan berbahagia hendaknya di muka bumi Allah ini..

Sekadar nak update blog je ni..Cikgu agak sibuk semenjak dua menjak ni..Maklumlah trial SPM baru habis..sibuk menanda kertas, buat analisis (dan karang jawapan kpd pihak pentadbir sebab musabab penurunan markah bebudak ni..uhuhu..), merangka program susulan utk bagi result kembali gempak(boleh ke ni??insyaAllah),so cikgu masih dalam kancah kesibukan..uhuhu..

Nanti bila kurang sket sibuk cikgu akan mengarang entry baru yang lagi best ye..macam pandai sangat mengarang..huhu..ok..off to class..

Wassalam..

10 ulasan:

  1. Semoga segalanya berjalan dengan lancar. InsyaAllah. :)

    BalasPadam
  2. Ulasan ini telah dialihkan keluar oleh pengarang.

    BalasPadam
  3. Baik-baik menanda kertas tu..
    jgn lupa cikgu bagilah markah kesian..

    BalasPadam
  4. Semoga urusan cikgu berjalan dengan lancar dan diberkati Allah hendaknya, InsyaAllah.

    Hmm.. ada tak jumpa budak tulis macam ni kat hujung paper:

    " Cikgu lawa la, boleh bagi markah kesian? "

    BalasPadam
  5. Incik Fik - memang ada..mesti incik fik pon buat macam tu dulu..huhu

    BalasPadam
  6. TQ cikgu...kak ita nak tanya sikit boleh..kalu nanak murid tak mengambil ujian percubaan spm..ada kah masa spm nanti tidak boleh ambil..atau yg punyai masaklah dispilin..adakah tidak di benar ambil juga...sekadar bertanya..

    BalasPadam
  7. kiranya masa2 ni laaa sibuk kita tahap gaban niii ...aduhaii..;)

    Semoga Allah permudahkan segala urusan kita yaa..:)

    BalasPadam
  8. kak ita, kalau murid tak ambil percubaan masih boleh duduki spm dengan syarat dia telah mendaftar..kalau tak mendaftar memang tak boleh..kalau budak dah diberhentikan sekolah pun tapi dia telah didaftarkan sebagai calon, dia masih boleh menduduki pepriksaan tersebut..wallahua'lam..

    BalasPadam