Isnin, Januari 16, 2012

Adakah pening en.nang ini?

Assalamualaikum..

Apa khabar semua? Semoga sihat dan ceria hendaknya..

Dua tiga hari ni cikgu perasan en.nang macam ada 'slow' sikitla..pastu macam tak di'update'kan data blog..kenapa ke?Rakan2 yang lain jadi macam tu tak?

Lagi satu, sapa yang pernah dapat cek dari en.nang sila angkat tangan!Ha, awak! Lama tak cek tu sampai? Kenapa cek cikgu tunggu tak sampai2 lagi ni?Hurm..sabor jela..ke salah alamat ek?huhu..


Oklah, malas nak fikir..baik pi buat kerja lain dulu..macamler banyak sangat en.nang nak bagi kat cikgu..huhu..

Sebenarnya, bukan ada idea nak tulis, tu yang saja je buat entry ni..jangan marah yer..nanti cepat tua..(^_^)

Wassalam..

11 ulasan:

  1. sy pun.. memang kebelakngan ni camtu.. hehe.. pndapatn mgu lepas pun 25sen je.. hehe

    BalasPadam
  2. Sy Pernah Jadi Mcm Tu..Sebulan Sekali Ja Naik..

    BalasPadam
  3. tu la pasai..cikgu tgk pendapatan tak naik2 ni..takpala..berblog ni pon syok2 ja..hehe

    BalasPadam
  4. kdg2 mmg x ada idea nk menulis.. boh cerita makan ja la...hhhaaa

    BalasPadam
  5. Salam, mesti byk cek En Nang tu ye :)
    Salam kenal & follow~

    BalasPadam
  6. best nyer..blog sy dulu la xpenah masuk..berjela tulis takder pelawat kot..ni buke bru kes yg lama ttp pastu xleh on...nak cri sumber pndptan lain lak hihihi..

    i follow u...follow la i
    http://nurullovebeauty-nuyu.blogspot.com

    BalasPadam
  7. adam pernah dpt cek dari nuffnang..yup it take 1-2months for the cheque..so,be patient k :)

    BalasPadam
  8. Dalila: Okla tu..hehe
    Marya: Takla banyak pun..salam kenal gak dari cikgu..(^_^)
    Nuyu: Okla..nnt i follow yu..hehe
    Adam: Thanks for the info yer adam..

    BalasPadam
  9. Kakcik punya penebusan dari Mr Nuff bertarikh 1/1/2011, sampai sekarang belum tiba lagi!

    BalasPadam
  10. slalu elok cashout pd minggu akhir pd bulan2 yg kita pilih.. so, cheque akan trima dlm tempoh sebulan ^^

    BalasPadam
  11. cikgu..sabor yer..kalo alamt betul mmg akan smpai ..kene tahu status cikgu..sma ada proses cek 1bulan atau 2bln :)

    xpun hntar email pda nuffng tnya status cek ckgu ye :)

    BalasPadam