Rabu, Ogos 01, 2012

Mana perginya ideaku???

Assalamualaikum..

Sepanjang bulan posa ni dah dua kali buat agar2..yang tu je rasa sedap masuk ke tekak..Buat kuih berbagai-bagai pun tak berapa ada mood nak makan..Last2 yang perabihnya mat razin dengan abahnya..

Makanya dengan rasa yang macam jitu, hari ni nak buat agar-agar lagi..tapi perisa apa plak ye? Ribena dah..milo dah..oren la plak kot..sedap ke agar2 oren?macam pelik je bunyinya..huhuhu..

Rasa macam nak buat cucur ikan bilis dan hidangan yang simple2 je petang ni..penat nak fikir..makan pun bukan banyak mana pun...ayam bakar semalam pun takdak selera nak makan...last2 terpaksa dibuang je..sib baik masak sendiri..kalau beli tobat mahal..huhu..Entah mengapa tekak ni makin tak terima ayam dan ikan tambah2 ikan termenung feveret mr.hubby..huhuhu..

Buat macam ni pun macam sedap ja..ihsan

OKlah, nak p jalan2 carik idea kat blog kawan-kawan..mungkin ada agar2 dan kuih yang best utk dicuba..

Wassalam..

4 ulasan:

  1. Beli ajer kat Bazar Ramadhan!!hehehhe

    BalasPadam
  2. sesekali sedap jugak ni..kegemaran saya ni..heee

    BalasPadam
  3. saya masih ada mak yg tolong masak untuk saya..hehehehe...

    BalasPadam