Rabu, Februari 20, 2013

Bandul ringkas

Assalamualaikum..

Saja nak tunjuk ragam bebudak ni masa buat eksperimen






Dah bagi manual dan penerangan pun bleh 'blur' gak masa buat 'report'..pening2..huhu

P/S : tahun ni nampaknya kena bagi perhatian lebih kat bebudak ni..walaupun A untuk Sains dan Math dalam PMR, kalau bagi pengiraan senang pun leh kantoi lagi..(-'-)

Wassalam..

7 ulasan:

  1. Derang pakai baju sukan ek masa buat experiment? Mesti macam2 ragam mengajar anak2 yang besar2 mcm ni kan?

    BalasPadam
  2. hehe..kebetulan baru lepas masa pjk..siap bau masam ag klu dok dekat..huhu..

    BalasPadam
  3. Budak2 ini penat kot..sebab baru lepas bersukan..tu blur tu...

    BalasPadam
  4. budak ni sebenarnya , tak boleh masuk banyak sangat dlm kepala hotak mereka tu

    http://www.araublogger.com/

    BalasPadam
  5. Salam dear...
    Students form 4 ke tu..
    Ermm...experiment bandul ada juga form1..lagilagi laaa blurrr...aduhai...mmg kena sabar byk2 kan...;-)

    BalasPadam
  6. semoga berjaya dlm PMR dan SPM buat pelajar² ni

    BalasPadam
  7. Seb bek saya tak jadi cikgu dulu hehe. Tabahkan hatimu :)

    BalasPadam