Isnin, Februari 04, 2013

Sinaran Kiosk..

Assalamualaikum..

Seperti tahun lepas, saya masih menjadi penasihat Kelab Usahawan Muda di sekolah..Tahun lepas menyaksikan banyak masalah berlaku..dengan barang hilang kena curi, pekerja malas dan macam2 lagi..masalah bertambah2 apabila cikgunya yang seorang ni sibuk dengan pelajar kelas peperiksaan dan mengusung perut yang boyot..huhu..

Tahun ni dengan azam baru ditambah pula dengan guru baru sebagai penasihat kedua (anak dara lagi you..hehe) maka, insyaAllah usaha akan digandakan dan semoga keuntungan yang diperolehi halal, berkat dan lumayan seiring dengan moto: "Ke arah membentuk usahawan Islam yang global dengan izin Allah"

Jom tengok sekilas gambar kiosk yang sedang dalam fasa penambahbaikan ini..Tahun ni, kami jual 'ice blended' tau..jangan jeles..(^_^)

                                                       Bersepahla sikit..sabar je la..

Wassalam..

6 ulasan:

  1. ice blended? sedap tu...kasi satu ice blended....ehehe

    BalasPadam
  2. Ice blended, wowww.... cayalah.. Siapa target yang bakal jadi customers? Budak skolah ke?

    BalasPadam
  3. Bila nak lantik CEO...jenuh CEO yang kena beli barang manjang....hehehe

    BalasPadam