Selasa, Mac 05, 2013

Nose frida

Assalamualaikum..

Ini bukan iklan!!

Saya pertama kali mengenalinya melalui testimoni seorang rakan. Alat ini sesuai bagi ibu bapa yang ada anak kecil terutama anaknya selalu selsema..Mudah dan praktikal..Sekali tgk macam mahal tapi sangat berbaloi..Nak tahu cara guna, boleh 'check' dalam 'youtube'



Kalau tengok harga,macam mahal je..tapi diiktiraf oleh pakat ENT tau..

Alat ni ada span kat tgh2 konon2 utk elak selsema anak tu berjangkit ke ibu bapa tapi suami saya ter'berjangkit' jugak..hehe..(^_^)

Cuba la klu tak caya..mmg 'best' tapi klu rasa mahal buatla sendiri..saya beli je secara online dari web 'one baby world'..malas nak ku cari di kedai..bukan senang nak dapat..Sweeden mari ni..huhu..padanla  mahal..

Wassalam

2 ulasan: