Khamis, April 10, 2014

NCIS SEASON 11

Assalamualaikum

Ada sesapa kat sini yang suka tgk cerita NCIS? Saya suka layan cerita ni tambah2 kalau channel fox buat back to back..pergh..mmg mencabar minda..hehe..



Tapi sekarang kan..sibuk sangat..huhu..(T T)

Cuma smpt tgk tajuk je..last2 tgk kartun..channel 615..ni si kecik berdua tu la punya pasal..

Depa akan bising selagi mak depa tak tukaq channel kartun..


Huhu..ok, nak smbg keje balik..satg nak bawak si rafif cek up utk setahun nam bulan..

Wassalam

11 ulasan:

  1. da ada anak, x blh buat pe la...layan katun je la :)

    BalasPadam
  2. kena beli second decoder astro, barulah tak berebut remote..hehe

    BalasPadam
    Balasan
    1. yolah tu..klu beli dua, depa mai berebut tv mak dia plak..mmg gitu lumrah budak2 ni..huhu

      Padam
  3. kalau nk beli secong decoder....kena beli tv lak..hehe

    BalasPadam
  4. kalau nk beli secong decoder....kena beli tv lak..hehe

    BalasPadam
  5. suka tgk air crush investigation..

    BalasPadam
  6. Se fournir des litecoins par des forums tout simplement

    Here is my webpage ... bitcoin

    BalasPadam
  7. When you are using Cydia programs, you should be unwind and fine.
    After the launch of Sony PS3 the hackers got down to business to split into it.
    Then you'll uncover that the device will go into the recovery mode.


    Feel free to surf to my page - cydia themes 2011

    BalasPadam
  8. Jarang layan NCIS yang ni sebab saya jatuh cinta dengan NCIS LA.

    BalasPadam