Ahad, Jun 08, 2014

Iklan dah semakin kurang ke?

Assalamualaikum

Perasaan saya atau memang benar yang iklan dalam nuffnang ni makin kurang?

Ataupun hanya blogger terpilih sahaja yang dapat iklan?

Tengok duit 'earning' pon naik ciput2 je..Nak 'cashout' pun tak sampai hati.

Last 'cash out' tahun 2011.. Sejak tu lambat betoi duit tabung tu nak bergerak..

Anda yang lain macamana ye? Ada yang hadapi masalah macam saya ni?

Cuba kongsi sket. Terima kasih atas komen anda.

 
Wassalam.

4 ulasan:

  1. Assalamualaikum, teacher Basariah. Sudahkah baca buku saya Tetamu Istimewa? Apa pandanganya?

    BalasPadam
    Balasan
    1. Waalaikumsalam. Saya dah baca separuh. Menarik. Nanti ada masa terluang saya akan buat review,in shaa Allah..(^_^)

      Padam
  2. Saya pun perasan perkara yang sama juga. Ada yang kata, kena rajin submit tiket kat nuffnang untuk tambah bilangan CPUV. Tapi tak sure sebab bilangan visitor kat blog saya bukan banyak mana pun. So, boleh jadi sebab itu kot iklan nuffnang kat blog saya jarang muncul.

    BalasPadam