Isnin, Ogos 11, 2014

Membeli Ilmu

Assalamualaikum

Sedang berehat melepas lelah di bilik guru, datang penjual buku yang selalu hadir menjual buku-buku ilmiah. Puas membelek-belek, maka tertangkaplah beberapa buah buku hari ini (^_^)







7 buah buku bertukar tangan..2 buah karya Nik Wafdi, 4 buah karya vbi_djenggotten dan sebuah karya Vin Lee..Tak sabarnya nak baca! Semuanya berbentuk komik. Kalau banyak sangat ayat tak sempat nak membaca..huhu (T T)

Ada lagi...




Tadaaaaaaa..buah plum..sebungkus rm5..bolehla jadi juadah berbuka nnti ni..hehe..Kat sekolah pon boleh shopping!!!Jeles x???

(^________________________^)

P/s: Mood menyiapkan soalan percubaan SPM..Teruskan berdoa utk umat Islam di Gaza, Syria, Iraq, Burma, Rohingya, Selangor dan seluruh dunia..Semoga terus bersatu padu dan tidak berpecah belah.

Wassalam.

8 ulasan:

  1. Setuju sngt kat sekolah pun blh shopping, smpikn xt'beli....;-)

    BalasPadam
  2. Part yang best kerja kat sekolah, buku tak payah susah-susah nak cari. Ada masanya, buku tu sendiri yang datang mencari kita. Hehe

    BalasPadam
  3. kdg2 rimas gak sbb si peminta sedekah terlepas ke bilik guru. camne la pak guard buat kerja ni? mengganggu situasi sy nak buat lesson plan aje. OK. sir zuki follows your blog.

    BalasPadam
  4. salam lebaran ..selamat berkenalan..
    sedap pelum tu..masam2 manis..kecur..oppss batal puasa nanti :)

    BalasPadam
    Balasan
    1. salam lebaran kakyon..salam kenal juga (^_^) terima kasih sudi berkunjung

      Padam