Tawaran biasiswa..Sila hebahkan!!!

Assalamualaikum

Sekarang musim lepasan SPM/ matrik / STPM  yang sedang bersedia melanjutkan pelajaran ke peringkat lebih tinggi samada diploma mahupun ijazah.

Untuk yang layak, cubalah memohon biasiswa yang ditawarkan pelbagai agensi untuk meringankan beban yang perlu ditanggung diri dan penjaga.

Antara biasiswa yang sedang dibuka tawarannya sekarang:

1. Biasiswa Bursa Saham Malaysia: www.bursamalaysia.com (tarikh tutup 21 Mei 2015)

2. JPA : http://esilav2.jpa.gov.my/

3. MARA : www.mara.gov.my

4. Skim Dana Ehsan Pendidikan : www.ypm.org.my

5. Tun Rahah : www.yayasancemerlang.org.my

6. UEM : www.uem.com.my

7. Sime darby: www.simedarby.com

8. TNB : http://yayasan.tnb.com.my/sam/

9. TM : http://ytm.tm.com.my/

10. Shell : www.shell.com.my

11. Jakim : www.islam.gov.my

12.Bank Rakyat: www.yayasanbankrakyat.com.my

Dan banyak lagi..Jangan lupa juga cuba mohon biasiswa daripada Kerajaan Negeri masing-masing. Google ke web kerajaan negeri anda.

Buat yang menyambung pengajian di tingkatan 6 pula, anda bolehla memohon untuk Biasiswa Kelas Persediaan Universiti melalui sekolah masing-masing. Dapatkan borang permohonan daripada guru biasiswa sekolah anda.. ( ^_______________________^)

Selamat Maju Jaya!


Ulasan

  1. Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,jangan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohan dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI
    Saya ingin berbagi cerita kepada anda bahwa saya ini IBU PUSPITA seorang TKI dari malaysia dan secara tidak sengaja saya buka internet dan saya melihat komentar ibu hayati yg dari honkong tentan MBAH KABOIREN yg telah membantu dia menjadi sukses dan akhirnya juga saya mencoba menghubungi beliau dan alhamdulillah beliau mau membantu saya untuk memberikan nomor toto 6D dan alhamdulillah itu betul-betul terbukti tembus,kini saya sangat berterimakasih banyak kepada MBAH KABOIRENG dan jika anda ingin seperti saya silahkan hubungi MBAH KABOIRENG di 085-260-482-111,saya juga tidak lupa mengucap syukur kepada ALLAH karna melalui MBAH KABOIRENG saya juga sudah bisa sesukses ini dan jangan mudah percaya kepada MBAH yg lain selain MBAH KABOIRENG karna saya juga pernah mengalami yg namanya dibohongin sama para normal yg lain,ini bukan rekayasa dari saya melainkan ini kisah nyata dari seorang TKI,janan ada percaya klau ada yg memakai pesan ini klau bukan atas nama saya krna itu cuma bohon dan ini resmi saya yg menulis.Untuk yg punya rum erimakasih atas tumpangannya. KLIK _ GHOB _ 2D 3D _ 4D _ 6D _ DISINI

    BalasPadam

Catat Ulasan