Ahad, Mac 12, 2017

12 selebriti yang menghidap psoriasis

Assalamualaikum

12 Selebriti Terkenal Luar Negara Yang Mengalami Masalah Psoriasis
.
Siapa kata penyakit psoriasis menghalang seseorang untuk berjaya dan terkenal?
.
Psoriasis berlaku apabila sel-sel kulit terbina dengan laju lebih dari orang biasa. Hasilnya, kulit akan kering dan bersisik (kulit mati).
.
Siapa selebriti tersebut? Jom tengok satu persatu.
.
Kim Kardashian (Penyanyi/Model)
CariDee English (Model)
Art Garfunkel (Penyanyi)
Dara Torres (Perenang/Pemenang 12 pingat Olimpik)
Jon Lovitz (Aktor Komedi)
LeAnn Rimes (Penyanyi/Pemenang Grammy Awards)
Stacy London (Model)
John Updike (Novelis terkenal)
Mabelynn Capelui (Ratu Cantik 2013)
Phil Michelson (Ahli Sukan Golf)
Eli Roth (Pengarah Filem – kacak orangnya)
Jerry Mathers (Pelakon)
.
Nampak tak? Walaupun ada masalah kulit, mereka tak pernah duduk diam. Siap ada yang jadi pemenang Ratu Cantik giteww..Jadi, jika anda mengalami nasib yang sama, jangan berputus asa tau. Gunalah Bedak Asmak keluaran MHAMSB. Mudah-mudahan berkesan 😄


.
.
Hubungi 013-5819100 untuk dapatkan bedak istimewa ini hari ini.
COD TELUK INTAN
POS SELURUH MALAYSIA

#InfobyMHAMSB
#BedakAsmak

2 ulasan:

  1. Penyanyi kumpulan simon & garfunkel tu ada penyakit psoriasis rupanya. Saya tau dia ni pun sebab suka dgn lagu diorang, Sound of Silence. Selalu dgr kat Sinar FM.

    BalasPadam