Sabtu, Mei 06, 2017

syyyyhhhh..rahsia ni...

Assalamualaikum

Macam Mana Cara Nak Buat Suami Tak Jadi Nak Marah Kita?

Walaupun Kesilapan Yang Dah Buat Banyak Kali

Sesuai untuk para isteri yang selalu buat silap dan selalu kena marah dengan suami

Bila silap beli barang sebab tak tengok dulu,
Bila kita gurau2, saja2 nak kacau dia tidur,
Bila cancel plan last minute,
Bila plan dah confirm tapi lambat bersiap pulak

Mesti, selalu kena marah!

Kita ni perempuan,
Macam-macam perangai,
Memang tak boleh duduk diam.

Kalau dah tak leh duk diam tu kira ok la,
Jangan biar isteri duduk diam,
yang tu baru tak ok

Risau sangat2 kalau dia selalu marah2 kita macam ni nanti…

Macam mana kalau…
dia dah tawar hati ngan kita?
dia dah ada hati kat perempuan lain? (padahal perangai pompuan tu pun sama macam kita)

Haish tak boleh kalau macam ni lama-lama
Nak biarkan ke?
Tak boleh biarkan laa…
Mesti kena cari rantai ni
Ikat dia
Jangan biar suami larik!

Ikat dia dengan…

Asmak Queen
Dirumus khas untuk perempuan yang ingin menjaga kesihatan dalaman dan tampil sihat serta bertenaga.
Juga boleh melindungi diri dari api kemarahan suami
Membantu menyelesaikan masalah perempuan seperti keputihan, kitaran haid dan bahagian intim perempuan

60 Tablet kunyah perisa coklat berharga RM69
Sekarang harga pengenalan RM59 sahaja

Kandungan:
Ekstrak Kacip Fatimah
Ubi Puteh
Betik Hijau
Akar Dong Quai
Serapat
Vitamin A
Kunyit
Perasa Coklat

Jangan biarkan suami marah kita sangat2
Dapatkan Asmak Queen sekarang dari agen yang sah

BASARIAH - 0135819100


Tiada ulasan:

Catat Ulasan