Seo Services

JOM ATASI MASALAH RAMBUT GUGUR DENGAN ADVANCE HAIR OIL WITH SERUM


Assalamualaikum dan salam sejahtera kepada semua pembaca blog cikgu 😊

Pagi ini cuaca agak mendung, sejuk dan memang baru lepas hujan pun. Cikgu rasa nak berkongsi dengan anda tentang satu produk penjagaan rambut keluaran Asmak iaitu ADVANCE HAIR OIL WITH SERUM! Kenapa cikgu bersemangat sangat ni? Mesti lah bersemangat sebab advance hair oil ni sangat bagus dan telah membantu ramai pengguna untuk dapatkan rambut serta kulit kepala yang lebih sihat dan selesa.

Apa kandungan Advance Hair Oil with Serum daripada Asmak ini?Kandungan utama advance hair oil ini adalah minyak kelapa dara. Anda tahu atau tidak bahawa terdapat banyak kelebihan minyak kelapa dara untuk rambut? Jom kita tengok apakah kelebihannya?


KELEBIHAN MINYAK KELAPA DARA UNTUK RAMBUT

1. Mencegah kutu : Satu kajian kecil mendapati bahawa apabila digabungkan dengan herba anise dalam bentuk semburan, minyak kelapa dara lebih efektif sebanyak 40% dalam merawat masalah kutu kepala berbanding permethrin kimia.

2. Memberi perlindungan daripada cahaya matahari : Penapis UV melindungi rambut daripada kerosakan akibat selaran matahari. Beberapa kajian mendapati bahawa minyak kelapa dara mempunyai 'sun protection factor (SPF) 8.

3. Rawatan kelemumur : Cikgu percaya ramai yang mengalami masalah kelemumur ini. Kelemumur boleh disebabkan oleh pertumbuhan kulat atau yis berlebihan pada kulit kepala. Walaupun tiada kajian yang meneliti penggunaan minyak kelapa dara secara khusus namun, minyak ini mempunyai sifat antimikroba dan berkesan untuk merawat kelemumur.

4. Mencegah keguguran rambut : Penjagaan yang berlebihan boleh merosakkan rambut yang membawa kepada keguguran rambut. Minyak kelapa dara dikatakan dapat membantu menjaga rambut agar kekal sihat dan mencegah keguguran rambut. Cikgu kongsi testimoni pengguna yang mengalami masalah keguguran rambut setelah menggunakan advance hair oil Asmak yaa.


Masalah rambut sebegini memang biasa cikgu dengar ramai yang alaminya. Jadi, cikgu sangat sarankan untuk anda semua cuba Advance Hair Oil with Serum Asmak ini dan lihat sendiri keberkesanannya. Jangan lupa kongsi pengalaman anda menggunakan minyak ini dengan cikgu ya. Cikgu pun nak rasa kegembiraan anda semua apabila dah dapat rambut yang sihat 😆 

Untuk dapatkan Advance Hair Oil with Serum ini, anda boleh hubungi cikgu melalui nombor yang tertera di bawah atau lebih mudah jika anda terus tekan pautan whatsapp yang disediakan. Jom cikgu bantu anda 💓

0135819100 Cikgu Basariah
JOM ATASI MASALAH RAMBUT GUGUR DENGAN ADVANCE HAIR OIL WITH SERUM JOM ATASI MASALAH RAMBUT GUGUR DENGAN ADVANCE HAIR OIL WITH SERUM Reviewed by Teacher Basariah on Khamis, Ogos 18, 2022 Rating: 5

Tiada ulasan:

ads 728x90 B
Imej tema oleh simonox. Dikuasakan oleh Blogger.