Isnin, Januari 09, 2012

Tudung plastik..

Assalamualaikum...

Apa khabar semua? Semoga sihat dan sejahtera hendaknya..

Hari ni cikgu memang nak tergelak bila masuk satu kelas tu..Ramai pulak ninja kepala hitam tiba-tiba..Tapi dengan muka selamba..cikgu terus bagi arahan: "Cepat masuk makmal!"..Terkulat-kulat bebudak ni..hehe..

Ninja pon ninjalah..janji boleh belajaq..

Rugi rasanya tak 'snap' gambaq budak-budak tu..Memang cutela rasanya depa..Tu la padahnya sengaja pakai tudung singkat nak mendedah aurat tak tentu hala kat sekolah ni..Bijak betoi geng-geng cikgu disiplin cari idea nak bagi bebudak ni insaf..Confirm esok tak pakai dah tudung singkat lagi..hehe..

Tu je la update hari ni..Sok kalau ada lagi ninja kepala hitam, cikgu nak 'snap' gambaq dan upload dalam blog ni..mesti glamer gitu..hehe..

Wassalam..

11 ulasan:

  1. Awatla tak tangkap gambaq. Boleh juga kakcik tumpang tengok macamana rupa ninja tu. :)

    BalasPadam
  2. haha! xleh bayang.. upload jgn x upload. kahkahkah..#gelakjahat.#

    BalasPadam
  3. salam.. mai komen satu
    http://pemudattbc.blogspot.com/2012/01/jangan-hina-ibu-bapa-saya.html

    BalasPadam
  4. hahahaha... awat tak snap teringin jugak nak nengok rupa ninja2 tu.. kreatif betoi cikgu sekolah tu

    BalasPadam
  5. ala..hari ni nampaknya dah tak dak ninja..semua dah insaf..rugi toi tak snap semalam..huhu..takpa..kita tgg nnt kot2 depa lupa..hehe

    BalasPadam
  6. amik akak...nak tengok jugak..hehe

    BalasPadam
  7. mmg tobat tak buat lagi.. (",)

    BalasPadam
  8. comel tak sis?kalau comel upload cepat..hahaha gurau..

    follow sini ye cikgu^^

    BalasPadam
  9. Sayang tak dapat snap. Seronok jugak kalu dapat dikongsi bersama.

    BalasPadam
  10. x boleh imagine lagi camne la dorang kena tuh.huhu...

    BalasPadam