Selasa, September 10, 2013

Hujan dan Exam

Assalamualaikum..

Hari ni hujan renyai2 sepanjang hari..cuaca jadi sejuk je..kena pulak kertas percubaan hari ni subjek yang cikgu ngajor..Fizik..memang tenang dan aman budak2 menjawabnya..(rasa2nyer lah..hehe)

Sebenarnya taktau nak buat entry apa..sejak kenaikan harga minyak tempoh hari..oops..bukan minyak naik..subsidi dikurangkan je,(tu pun nak kecoh?) , minda cikgu menjadi 'blur' buat seketika..(hekeleh..alasan!!)



Esok nak kena 'observe' dengan guru kanan plak..'blur' lagi..

Oklah, nak cari soalan nak tanya budak2 kelas jap lagi..Nanti2 kita sembang len..

p/s : sapa2 nak duit cepat jomla kita join 8share..klik sini ye.. Cikgu pun dah join sejak semalam dan tgk dalam akaun dah ada dua ringgit empat kupang..jadila..leh dapat seliter minyak dah tu,kan?..(^_^)

Wassalam

2 ulasan:

  1. Minyak?

    xpa, ada kes lagi best. Kalau pandai. Apa Ibu Negara Malaysia? nak tau jawapn klik di bawah

    http://pemudattbc.blogspot.com/2013/09/apa-ibu-negara-malaysia.html

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum AK

    moga mereka mencapai kecemerlangan

    BalasPadam