Jumaat, Julai 25, 2014

Rekaan pilihan tudung ariani terbaru

Assalamualaikum

Korang dah beli tudung raya? Klu belum jom kita cuci mata sket. 

REKAAN PILIHAN TUDUNG ARIANI TERBARU


Siapa yang tidak kenal dengan jenama Tudung ARIANI? Jenama yang kian mendapat tempat di hati wanita bertudung ini sentiasa menampilkan koleksi tudung online yang berkualiti dan semestinya mengikuti trend terkini. Untuk tahun 2014 ini, ARIANI sekali lagi membawakan barisan koleksi tudung yang menawan untuk anda gayakan terutama sekali sempena Syawal yang bakal menjelang tidak lama lagi. Adakah anda merupakan salah seorang peminat ARIANI? Jom kita lihat koleksi tudung online 2014 daripada ARIANI!


Aleesya Beaded Set With Inner Shawl


Shieryn Siti Collection Set With Inner Shawl


Selendang 2 Tone Labuh Shawl


Plain Syria


Ariani Exclusive Selendang Silk With Border Siti Collection Shawl



Ariani Exclusive Selendang French Lace Siti Collection Shawl



Ariani Exclusive Silk 2 Sided Siti Collection Shawl

Menarik bukan? Bukan sahaja selesa, malah koleksi tudung daripada Galeri ARIANI juga amat mudah untuk dipakai. Dambakan koleksi tudung online daripada ARIANI ini? Usah berlengah lagi dan layari laman web ZALORA Malaysia hari ini juga. Selain boleh ditemui di butik, koleksi tudung ARIANI juga kini boleh anda miliki menerusi pembelian secara online di butik online ZALORA. Apa yang menarik, ZALORA menawarkan perkhidmatan penghantaran secara percuma terus ke rumah anda. Ucapkan selamat tinggal kepada kesesakan lalu lintas!



p/s: Saya pernah membeli barang dari Zalora. Perkhidmatan yang sangat memuaskan. In shaa Allah antara penjual online yang boleh dipercayai (^_^)

#PRAY4GAZA
#PRAY4SYRIA
#PRAY4SABAH
#PRAY4MALAYSIA
#PRAY4MUSLIMSAROUNDTHEWORLD

Wassalam   

5 ulasan:

  1. cantiknya..tapi tak berapa reti pakai shawl.selalu berbawal aje..hehe

    BalasPadam
  2. Assalamualaikum deaR:)

    Akak mmg penggemar ariani..tapi bukan shawl ..tak reti nak lilit..huhu..
    Apa2 pun..Selamat Hari Raya dik..Maaf Zahir dan Batin..

    :):):)

    BalasPadam
    Balasan
    1. waalaikumsalam kak tini,saya suka tgk org pakai shawl tapi samala,tak reti nak lilit2..hehe..

      Padam
  3. Instant shawl akan terus unggul menjadi pilihan penggemar fesyen tudung dan tempiasnya sehingga 2015. Dengan kepelbagaian kain serta corak dikeluarkan, sudah pasti fesyen tudung instant akan terus kekal popular.

    Thanks share <3 <3 <3

    BalasPadam