Isnin, April 10, 2017

Darah nifas cepat berhenti? Baca ni!

Assalamualaikum

Pengalaman Ibu Muda Melahirkan Anak Sulungnya, Ikuti Apa Yang Berlaku Padanya

Kepala baby dah dekat bawah dah but belum engaged di laluan lagi.
Rasa berat sangat dah

😂 Doctor cakap it will be 2weeks or less you dah boleh bersalin.
So get ready anytime can meletop.
ALLAH.
Rasa nervous gila dah

😭  May Allah ease everything for me.

Alhamdulillah,
Setelah tamat detik pertarungan
Lahirlah zuriat pertamanya

Tetapi…
Satu masalah yang menimpa
Awalnya darah nifas ni berhenti?
Seminggu je??
Bukan 40 hari ke?
Haish ape kena pulak ni…

Tak apa…kita cuba rawatan tradisional turun temurun dari nenek moyang kita dulu
Pakai Minyak Herba Asmak
Sebab ramuannya hanya
1. Habbatus Sauda
2. Minyak Kayu Putih
3. Gamat Gold

Try je dulu, sebelum bagitahu doktor

kang nanti dia bagi ubat apa pulak kat kita

Pagi esoknya,
Tengok2 banyaknya darah keluar balik

Dengan menarik nafas lega dan berpuas hati sangat-sangat, dia terus hantar Whatsapp ke nombor agen Minyak Herba Asmak tu:

Basariah - 0135819100

"salam sis.. Saya nak bagitau. Selepas 7 hari saya bersalin.. Darah nifas berhenti.. Saya ingat darah dah habis.. Berhenti 4 hari.. Malam tadi saya sapu Minyak Herba Asmak ni dekat tut.. Sebab terasa gatal.. Pagi tadi terkejut.. Darah keluar balik.. Harini baru hari ke 12.. Minyak Herba Asmak memang terbaik.. Kasi 10 bintang.. Minyak Herba Asmak nak habis.. Saya nak repeat order lagi 2 botol sis" - Meera, Pulau Pinang.

Begitulah kisahnya…

Semoga pembaca dapat sedikit manfaat dari kisah tadi

Janganlah ragu-ragu dengan rawatan tradisional yang telah diamalkan oleh nenek moyang kita dahulu.

Dan janganlah terus panggil doktor untuk menyelesaikan masalah kecil anda

Kerana anda sendiri boleh selesaikannya dengan sedikit bantuan daripada khazanah alam semulajadi

Minyak Herba Asmak, setiap sapuan amat bermakna 😊



Hubungi : 013-5819100 (basariah)
Cod teluk intan
Pos seluruh Malaysia

Setiap pembelian, anda akan menerima freegift dari saya. Hubungi sekarang!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan