Rabu, Julai 20, 2011

Tenaga pemuda dan pemudi

Alhamdulillah setelah beberapa kali request kat hubby tlg transfer gambar dalam lappy ni..maka dapatlah saya siarkan gambar anak didik saya pelajar kelas 5 Khaldun yang bertungkus lumus mencuci kelas masa gotong royong sekolah yang lepas..terima kasih diucapkan..sekarang ni kelas kami dah berseri-seri..diorang pon bagitau semakin semangat nak belajar sekarang..tu la..klu dengaq cakap cikgu dari awai lagi baik..kalau dari awai tahun hias kelas cantik-cantik..kompem takdak pelajar yang memonteng kelas dan sekolah je..

ni klu belajar tak semangat macam ni
ada gak yang mengelat
leh buat menantu ni
dahle mengelat..leh wat 'peace' lagi tu..
inilah semangat yang kita mahu..chaiyok2!!

ok..nnt saya akan masukkan gambar kelas yang terbaru..yang dah 'glitter2' tu..hmmm..
tunggu!!!!!!!!!

Tiada ulasan:

Catat Ulasan