Isnin, Mei 26, 2014

Hadiah

Assalamualaikum

Jumaat lepas hari lahir suami tersayang.

Cuma mampu hadiahkan kek je...




Yang terharunya saya pula dapat hadiah dari suami



Setelah 7 tahun setia dengan laptop lama..nampaknya hari ini laptop tersebut dibersarakan dari tugas rasmi. Maka, bermulalah tugas rasmi laptop baru. Ni yang lagi semangat nak bekerja ni.

Alhamdulillah. Terima kasih abang!(^_____^)

Wassalam.

10 ulasan:

  1. cantiknya kek hari jadi...tahniah dapat hadiah laptop drp suami cikgu..

    BalasPadam
  2. Lama sangat laptopnya tu, sampai tujuh tahun pakai pun masih lagi ok. Kira elok sangat la laptop tu digantikan. Hehe. Normally, jangka hayat laptop ni pendek je. Tiga tahun pakai, mula lah macam-macam problem akan timbul.

    BalasPadam
  3. dia plak dpat hadiah ek...best plak tu...hhee

    BalasPadam
  4. orang lain yang birthday, orang lain yang dapat hadiah ye...semoga cikgu dan suami bahagia sampai ke jannah. :)

    BalasPadam
  5. Kena cover laptop baru daqi razin.. haha

    BalasPadam
  6. Betul tu ...orang lain pulak yg dapat hadiah....
    Takpe tahun depan birthday teacher balas balik...

    BalasPadam