Khamis, Mac 08, 2012

Cepatla cuti...

Assalamualaikum..

Tinggal lagi sehari nak sekolah..cikgu dah tak sabar nak bercuti..bukan budak2 je ingat nak cuti tau..hehe..tambah2 dengan keadaan sekarang ni..nak datang sekolah pun malas ja rasanya..huhu..

Sempena bermula cuti ni 2 peristiwa penting akan berlaku serentak..pada hari sabtu ni(10 Mac 2012), cikgu akan menyambut ulangtahun perkahwinan bagi tahun ke 4 (Selamat ulangtahun abang, Sayang sayang abang sangat2..) manakala Razin plak akan sambut hari lahir dia buat tahun ke 2(Selamat hari lahir anak mama yang mama sayang).. Semoga ikatan perkahwinan kami berkekalan selamanya dan semoga Razin membesar menjadi anak yang soleh dan taudalan yang baik buat adik-adiknya nanti..

Kenangan 4 tahun lalu, sehari lepas akad nikah

Razin anugerah terindah..lahir genap 2 tahun pernikahan mama dan abah

Tak sabarnya nak cuti..Dalam hati dah berbunga-bunga riang..Nak rehatkan badan dan minda yang stress dan dalam masa yang sama merancang strategi untuk mengajar dengan lebih baik dan segera habiskan silibus dan bagi budak paham..tak la rasa ralat sangat nak tinggal depa bertarung SPM hujung tahun ni.. Semoga Allah bagi kekuatan dan semoga perjalanan pulang ke kampung halaman akan mudah dan selamat..

KEDAH!!!Here we come!!!Hehe..

14 ulasan:

  1. selamat bercuti... syoknya balik kedah...kedah kat mana tu TB???...:)

    BalasPadam
  2. Selamat menyambut ulangtahun perkahwinan ke 4. Semoga bahagian bersama hinga ke hujung nyawa. InsyaAllah. :)

    BalasPadam
  3. adarnadzmie: kedah tang kota sarang semut..akak kampung kat kedah gak ka?

    BalasPadam
  4. Selamat Ulang Tahun Perkahwinan dan selamat hari lahir buat baby comey Razin ^^

    BalasPadam
  5. selamat ulangtahun, selamat bercuti, semoga tabah yea

    BalasPadam
  6. As'salam

    Selamat ulang tahun perkahwinan buat cikgu ya :)
    Semoga mahligai bahagia yang dibina sentiasa mekar mewangi seharum bau disyurga setiap masa.

    Dan selamat ulang tahun buat Razin juga semoga menjadi anak yang soleh buat kedua ibu bapa dan menjadi anak yang cemerlang hendaknya...Aminnn Ya-Allah

    terima kasih sudi singgah blog Dapur CT juga, salam manis dari k.ct :)

    BalasPadam
  7. Alhamdulillah...Amin, semoga di beri kebahagian selamanya...

    Happy Anniversery buat abah dan mama
    anddd...
    selamat hari lahir Razin

    BalasPadam
  8. slamat ulangtahun perkahwinan ... semoga berbahgia selamanya... amin

    BalasPadam
  9. bertuah anak sulung tu keluar sama tarikh ngan anniversary parents dia :)

    BalasPadam
  10. Salam malam dan selamat cuti sekolah!!

    BalasPadam
  11. as salam..
    cuti sekolah? alahai..yang kerja, kena bekerja :)

    selamat bercuti~

    http://fadzli-rt.blogspot.com/2012/03/why-i-left-islam.html

    BalasPadam